Tuffevictor

Alla inlägg under november 2011

Av Camilla - 15 november 2011 20:32

Idag har vi bara varit inne och myst på. Ja igår också eftersom Victor är snorig och hostig..:( När han vaknade i söndags hade han hux flux fått kruppliknande hosta och lät tungandad. Peppar peppar var det länge sedan han hade det och den här gången var den mkt mildare än den tidigare. Den kom ju mitt i natten och vi var tvugna att åka in på akuten. Men nu visste vi ju lite vad vi skulle göra för att andningen skulle bli bättre. Lite nässpray och friskluft gjorde att det gav med sig ganska snabbt, skönt. Men han är nu hostig och snorig och därför hemma från dagis. Idag hjälpte han mig att dammsuga, så pigg är han iaf...:) Vilma mår bra men är en aning snorig. Thomas blev brakförkyld igår och jag känner mig lite frusen ikväll. Hoppas dock att jag klarar mig! Har ju inte tid att bli sjuk nu...

     

Av Camilla - 11 november 2011 18:28

Idag blev det en liten premiärlekning i de två lekparkerna som ligger runt hörnet av huset. Victor tyckte de var superskojiga och ville knappt gå därifrån. Kommer bli toppen det här!

       

På bilden ovan ser ni vårt hus i mitten av de tre närmaste. Bra med så nära till lekparken. Kan tänka mig att vi kommer spendera många timmar där..:)


Av Camilla - 11 november 2011 18:04

Det gör ganska mycket att byta till ett nytt och fräscht golv. Vi tycke att det gamla var fint, men när man byter till nytt så märks stor skillnad trots allt! Vi hade inget val heller eftersom vi tog bort väggen och det inte låg något golv där, men nu känns det bra att vi kostade på oss ett nytt. Vi fortsatte även med det nya golvet in i hallen och det blev ju toppenbra! Det blir mer som en helhet när golvet flyter ihop. Vad tycker ni? Tur att man har en händig svåger, Aker Bygg. (Bjuder på lite gratisreklam;)) som lade det nya golvet snabbt..och förhoppningsvis billigt..;) Han kommer med bra tips och idéer och det är vi ju bara tacksamma för! Fint blev det iaf...

           

Av Camilla - 10 november 2011 19:49

Victors favorit just nu är Barbapapa. Han kan se dem om och om igen utan att lessna. Han har några filmer nedladdade på Ipaden och såklart vill han visa Vilma hur bra de är! Vilma lyssnar intresserat på vad storebror säger.. Sötnosar!

     

Av Camilla - 10 november 2011 19:39

Victor tycker det är så spännande och kul när jag packar ner köksgrejer i kartonger. Såklart blir det mkt tidningspapper runtomkring alla glas och tallrikar. Victor vill ju såklart inte vara sämre utan packar ner sina bilar i kartonger omvirade av papper han också. Men det är jobbigt att packa så ibland får kartongen bli en mysig koja. Tack lilla vän för flytthjälpen..:)

     

Av Camilla - 6 november 2011 21:19

I lördags tog vi en tur ut till syrran och firade hennes födelsedag. Då även mamma och pappa fyllt år alldeles nyss fick även de bli lite firade! Tre flugor i en smäll..:) Praktiskt och bra. 

   

Av Camilla - 6 november 2011 20:51


          

Vad tycker ni? Tror ni att det blir bra? Eller skulle vi haft väggarna kvar? Kommer att bli en bred vit list nu längs den bortsågade väggen, så lite kommer rummen att skärmas av från varandra. Mitt i rummet, rakt fram från öppningen kommer braskaminen stå. Tror det blir en bra plats. Då syns den både från "soff-delen" och "matrums-delen". Mysigt!

Av Camilla - 3 november 2011 20:13

Dagarna går mestadels åt till pyssel i huset. Allt tar sån tid då vi inte kan göra så mycket själva. Vi har båda lite "tummen mitt i handen" (sorry älskling, men så är det..;)) men förhoppningsvis flyttas den utåt allteftersom..;) Vi har iaf fått lite gjort dessa dagar, bla är spaljen till trappen tillbakasatt, tapeter och lister är bortrivna i vardagsrummet/matrummet. Imorgon rivs väggen mellan de rummen, så mkt som det bara går, vill få ett stort och öppet rum att umgås i. Sedan har vi börjat plocka in köksgrejer i köket eftersom det kommer att få vänta med sin renovering. Blir nya tapeter där såsmåningom, men just nu får de nuvarande duga. Allt tar tid, men kul att se de små framstegen trots allt..:) Just det, köket har även fått gardiner idag..hihi. Slängde dit ett par plastblommor och en lampa också så ser det lite hemtrevligare ut. En salig blandning av färdigt och ofärdigt..

            


     

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards