Tuffevictor

Alla inlägg den 23 juli 2012

Av Camilla - 23 juli 2012 13:33

Idag "firar" Thomas och jag 7-årig förlovningsdag. Skriver "firar" inom citationstecken eftersom vi båda glömt bort det helt. (Jag blev påmind nu genom bloggen då jag såg fjolårets inlägg just denna dag). Haha, jaja, man kan inte komma ihåg allt, speciellt inte då vi har två små barn som fyller år några dagar innan och några dagar efter just detta datum. 


Du vet att jag Älskar dig Thomas vare sig du får en present eller inte..;) Du är min bästa vän och min stora kärlek. Du gör mig hel, tillsammans med barnen såklart!  Puss och kram! 


Kreta 2005-07-23. 

   

Av Camilla - 23 juli 2012 12:56

I helgen passade vi på att ha kalas för barnen då alla var lediga och tillgängliga..:) Vilma har ju redan fyllt men Victor har några dagar kvar. Det gjorde nog inget att dela upp kalasen och presenterna till Victor, för annars blir det för mkt på en gång. Vi har nu våra presenter kvar som han får när han fyller år på onsdag. Som vanligt hade vi kalaset i stugan och partytältet. Än en gång kom det till bra användning, dock blev det inget regn, men det skyddade ganska bra mot de ganska kalla vindarna.

Victor var speedad och uppspelt hela dagen medan Vilma var lugn och cool som vanligt. Allt flöt dock på bra och det blev en toppendag för dem båda. De fick båda så fina och bra presenter. Men det märks så tydligt när det varit mycket för dem, båda snurrade runt i sina sängar och sov oroligt på natten. Värst var Victor, men han ville väl fortsätta att leka med alla sina nya presenter i drömmarna...:) 


Och nu kommer en uppsjö av bilder! Ni som följt denna blogg ett tag vet att jag älskar bilder och knäpper väl typ 100 bilder om dagen..;) Jag har tänkt att kosta på att göra denna blogg i bokform som Victor och Vilma kan läsa i, ja även jag och Thomas, när vi blir äldre. Det kostar nog en del men det kan det vara värt. Framkallar ju nästan aldrig kort så då kan det här vara ett bra alternativ. 


                               

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards