Tuffevictor

Alla inlägg den 12 juli 2012

Av Camilla - 12 juli 2012 19:01

har vi haft och förmodligen kommer de att fortsätta. Fy vilken trist sommar det har varit hittills. Känns som den redan är slut trots att den inte ens har kommit igång. Vi har försökt att hitta på lite saker för att stilla Victors rastlöshet, det han tjatar om varje dag är ju att åka till stugan och bada. Jäkla skitregn! Det har blivit några turer till Birsta och stan då han älskar att gå i "pären" (affären)..;) 

(Att åka till Drakborgen eller Himlabadet är väl inte att tänka på då säkert halva stan och en och annan turist är där också..:)

Igår tog vi en sväng till Stöde och hälsade på mormor och morfar och gammelfarmor Ruth. Det blev mycket godsaker såklart, bla jordgubbstårta, till Victors stora lycka..;) Vi fick några jordgubbsplanter av min farmor som vi nu satt i några pallkragar. Jag hoppas verkligen att de tar sig för farmors jordgubbar är sååå goda! 


Victor har inte varit på så bra humör de senaste dagarna, men jag förstår honom. Han vill ju kunna vara ute och leka av sig all energi som han har! Sedan har det blivit lite dåligt med sömn för honom och mycket godsaker vilket direkt märks då han får en sockerkick och blir som ett litet monster. Imorgon tror jag det blir lite bättre väder och vi har lovat att vi ska åka en sväng till stugan. Hoppas hoppas det inte blir regn!.

                 

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards