Tuffevictor

Alla inlägg under januari 2011

Av Camilla - 18 januari 2011 20:34

Idag har nog Victor tyckt att det varit en kul och händelserik dag! På fm så gick vi ut och åkte lite pulka samt  tog en tur med vagnen till affären. Därefter gick vi in, åt lunch och sedan tog Victor sin förmiddaslur. Han vaknade vid två-tiden och fem minuter efter kom Victors mormor, morfar och gammelfarmor och hälsade på...:) Det var superkul såklart! Han blir alltid så uppspelt när han får stå i centrum vår lilla pajas!   Innan de hann åka så var det dags för kusin Arvid att dyka upp. Alfred skulle på babysim och då kommer ju Arvid hit och leker med Victor en stund, och äter middag om moster har någon god mat..;) Idag åt vi korvstroganoff och det var godkänt för Arvid..hihi. Lilleman har skrattat så gott idag och nog tyckt att det varit en toppendag! Det tycker jag också.

    

Av Camilla - 17 januari 2011 13:07

I lördags när Thomas och jag hade en liten film- och myskväll här hemma så gjorde vi små kladdkakor till efterrätt. Vi hade på dagen hittat dessa söta små pajformar som vi bara måste köpa. Jag/vi har fått dille på att servera maträtter/efterrätter mm i egna små formar, tror det kommer efter programmet "halv åtta hos mig", där många serverar i sådana små former. 

  

Måste dock köpa några nya tallrikar. Är sugen på vita fyrkantiga/avlånga. Ja, det får nog bli nästa inköp...:)

 

Kladdkakan blev god men jag fattar inte varför de alltid blir så sockriga? Nån mer som har det problemet? Jag tycker att de kladdkakor jag blir bjuden på är så krämiga och goda, men de jag gör blir så knastriga liksom. Man känner sockret när man tuggar. Börjar undra om det är fel på vår ugn? Nån som har nåt tips?

 

Filmen vi såg: The Back-up plan med Jennifer Lopez var sådär. Jag brukar ju gilla kärlekskomedier, men nja. Visst går den att titta på...men man missar inte så mkt om man inte gör det heller.

Av Camilla - 16 januari 2011 20:51

Nu pryder årets första bukett med Tulpaner bordet. Jag gillar verkligen att ha "färska" blommor hemma, det blir genast så hemtrevligt. Tulpaner tillhör favoriterna. Tyvärr fanns det bara blandade färger, hade ju såklart gärna sett en lila eller vit bukett, men men..:) Nästa gång! Vad har ni för favoritblommor?

  

Av Camilla - 16 januari 2011 19:53

Nu är lilleman hemma igen och ordningen är återställd. Det har gått så bra! Han är så duktig vår stora kille. Han hade vaknat en gång i natt, men som tur är så blev han inte ledsen. Han har nog hållit igång med farmor och farfar och jag kan tänka mig att de är trötta ikväll! Victor är också trött och sover nog gott hemma i  sin egen säng i natt...   

 

När han  kom hem fick han såklart en liten present för att han varit så duktig!

  

Tack snälla farmor och farfar för att jag fick sova hos er! Jag hade jättekul..:) Kram Victor.  

Av Camilla - 15 januari 2011 17:18

Nu var det längesedan jag hade något filmtips här på bloggen! Så nu är det dax. Thomas hyrde tre filmer igår och vi hann se en redan igår kväll. Det var den här filmen:

  

Handing:

 

"Bröderna Karlsson" är en förväxlingskomedi som handlar om ett tvillingpar som till en början inte känner till varandras existens. Den ena är en framgångsrik, pedantisk advokat i Stockholm. Den andra som är bosatt i Norrland med fru och barn är en notorisk otrogen slarver. Bröderna träffas för första gången i samband med en bouppteckning. Deras möte leder till kaotiska förvecklingar och vänder upp och ner på deras tillvaro.

 

Jag tyckte filmen var riktigt bra. Gillar enkla filmer som man inte behöver tänka så mkt på. Lite jobbigt har jag dock då det blir en massa jobbiga  förvecklingar, jag blir så stressad och får nästan lite ångest! Hihi, men det brukar ju alltid lösa sig till det bästa på slutet. Hur det blir i denna film får ni se själva! Jag rekommenderar den iaf!

Av Camilla - 15 januari 2011 17:05

Inatt ska lilleman sova borta för första gången. Hur ska det gå!? Jag är absolut inte orolig för att det inte ska gå bra för Victor, han tycker så mycket om sin farmor och farfar. Det kommer gå jättebra för honom, men värre för Thomas och mig tror jag. Hihi. Kommer nog kännas väldigt tomt när vi går och lägger oss ikväll.

 

Vi ska inte göra något speciellt. Vi ska äta god mat här hemma, se på en förhoppningsvis bra film och bara ta det lugnt och mysa på. Jag tycker det är bra att vi bara är hemma första gången Victor sover borta ifall det inte alls skulle gå bra. Om det, mot förmodan inte skulle gå så kan vi ju åka och hämta honom då. Skulle vi vara borta eller dyl så skulle det vara så jobbigt att inte kunna hämta honom. Men går det bra denna gång så kan vi ju åka bort nästa gång!..;)

 

Älskade lilla bustroll, saknar dig redan!   

  

Av Camilla - 14 januari 2011 18:55

Victor här!...

Mamma är lite dålig att uppdatera bloggen så får väl ta tag i saken själv. Hon har ju iof varit borta och jag och pappa har varit ensamma här hemma. Det har gått bra. Mamma var i Hassela med jobbet på APT i dagarna två.

Nu ska jag bada.

Mamma har lovat att hon ska ta tag i bloggen imorgon.

Puss och kram Victor.

  

Av Camilla - 11 januari 2011 15:15

Just nu pågår lite pott-träning här hemma. Har börjat i liten skala med att Victor får sitta på den när han känner för det. Han tycker nog mest att det är en skön stol att sitta på när han leker med sin traktor..    Jaja, han sitter ju iaf på den!

  

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards