Tuffevictor

Alla inlägg under januari 2011

Av Camilla - 11 januari 2011 15:06

Appropå potta så har jag lyckats klippa Victor i en fin pottfrisyr...  Men lika glad är han för det och ger tom. tummen upp för mammas insats!..:)   Sötast i världen är du, oavsett frisyr tycker jag! En skönhet passar ju i allt. Tur är väl det.

 

    


Av Camilla - 9 januari 2011 19:52

Idag dansade det sista av julen bort, dvs granen. Nu finns inte ett spår kvar av julen och det känns faktiskt ganska skönt! Hur mysigt det än är att ta fram julsakerna så är det skönt när de åker bort igen, allt blir så stilrent igen! Nu är det lila som gäller.

    

  

  

  

  

Av Camilla - 7 januari 2011 20:33

Igår kom familjen L-R från Matfors och hälsade på..:) Kul! Synd att tiden går så fort bara.:(

Victor och Carl hittade varandra direkt,  trots att det var länge sedan de träffades. De var så snälla med varandra och busade hej vilt! De var så söta ihop, satt och lekte med samma leksaker, lekte jagis mm. Stora tjejen Matilda, som för övrigt fyller 8 år idag! Grattis!, var också jättesnäll och lekte med Victor. Han var i sitt esse och gillade all uppmärksamhet!..:) Kul att ni kom och hälsade på! Det måste vi snart göra om!

  

  

  

  

   

  

        

Av Camilla - 6 januari 2011 13:09

Igår kväll invigde jag våra nya suffléformar (eller vad de heter) och gjorde små päronpajer. Jag tycker det är lite roligt när alla kan få varsin liten paj eller vad man nu gjort? Visst ser de goda ut? Det var de oxå, dock en aning söta, formarna är ju ganska höga och det blev lite väl mkt smet i varje, men man behöver ju inte äta upp allt om man inte vill, men här blev de tomma igår iaf..:)

   

     

Mat
Av Camilla - 4 januari 2011 14:12

Igår åkte vi och hälsade på mormor och morfar (Victors alltså). Det var ett tag sedan vi var där och det var såklart jättekul att åka dit tyckte Victor. Han lekte med roliga leksaker, badade (eller står mest upp i badkaret nuförtiden) och hjälpte mormor att laga mat i köket. Hihi, han är lik sin mor, jag älskade också att leka med kastruller och matrester när jag var liten...:) Synd tiden går så fort bara, men vi ses säkert snart igen.

  

  

   

Av Camilla - 1 januari 2011 19:41

Nytt år och nya möjligheter! Hoppas att 2011 blir ett bra år för oss alla...:)

 

Det nya året firade vi in tillsammans med syrran och hennes familj. Det var en lugn och mysig kväll, så lugn den nu kan vara med tre bustroll...;)

 

God mat och dryck blev det och några raketer fyrades av också!..Arvid tyckte det var en spännande kväll och han lyckades hålla sig vaken ända till tolvslaget! Jag höll dock på att somna, men kunde ju inte vara sämre än en 5-åring.. hihi...

  

  

  

 

Imorse vaknade smågrabbarna ganska tidigt som vanligt. Arvid tog en sovmorgon men var nog ganska trött när han kom upp. Då det var ganska skönt väder ute tog vi en fm promenad. Det var iaf lite uppiggande!  

   

Efter den sköna promenaden blev vi bjudna på lunch och sedan packade vi ihop oss och åkte hemöver. Nu är vi alla ganska trötta här hemma och det blir nog en ganska tidig kväll kan jag tänka mig..hihi.. men är man trött så är man.

Tack för en trevlig kväll med god mat, trevligt sällskap och övernattning, nästa nyår när vi har hus får ni komma till oss!..;)

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards