Tuffevictor

Alla inlägg under juli 2010

Av Camilla - 7 juli 2010 22:05

Idag har det varit ännu en solig och fin dag, dock en aning molnigt mitt på dagen, men skönt ändå! Det har blivit mycket sol och bad och både Thomas och jag har lyckats bränna oss. Jag är röd i nacken och Thomas på axlarna. Tänk att man aldrig lär sig att den svenska solen också tar! Idag var det lite lurigt men solen tar ju faktiskt genom molnen också!. Vi har varit ute precis hela dagen, både igår och idag. Lilleman vaknar vid 7-tiden sedan är det full rulle! Han vill bara gå och gå med sin gåvagn och jag fattar inte att hans små ben orkar. När man sätter ner honom blir han ledsen och kryper till sin vagn igen!   När han är ute mycket och går i solen passar det bra att han har sin UV-dräkt på sig, är ju så lätt att han bränner sig annars. Ärret efter hjärtoperationen får dessutom inte utsättas för solljus.

   

En liten badpaus kunde han iallafall unna sig... Då sitter han i skydd av sitt UV-tält...

   

Men vad är det som låter?

   

Victor ser något kul!...

   

Det var ju......kusinerna som kom och ville leka och bada! Kul! Här njuter Alfred på filten...

  

Arvid hoppar från bryggan till pappa Christoffer i vattnet!      

Nu är vi åter i stan och imorgon åker vi in på gatufesten en sväng på dagen. Sedan åker vi nog tillbaka till stugan igen för mer sol och bad!... Åh vad det är härligt med sommar och sol!      

Av Camilla - 6 juli 2010 21:28

Idag fick vi fikabesök i stugan av Lasse och Anna och deras två barn Matilda och Carl. Det var trevligt att få besök och att Victor fick lite lekkompisar för en stund! Vädret var ganska fint och trots att solen inte var framme hela tiden så var det varmt i luften. I vattnet är det nästan 24 grader nu! så det blev såklart bad! och en massa lek... Här kommer några bilder från dagen! Här är Matilda och Anna i simmartagen...

 

Victor var inte helt nöjd över att Carl skulle åka snålskjuts i gåvagnen... Hi hi...  

Här kunde de iallafall samsas kring den spännande delfinen!..   

Kul att ni kom förbi idag på en fika och lite lek! Det gör vi snart om igen hoppas jag!     

Av Camilla - 4 juli 2010 21:49

Idag var vi med när Victors kompis Wilmer döptes i Näset. Dopet hölls hemma i mamma Malins barndomshem och var sååå fint!. Såklart regnade det så dopet fick hållas inne, men det gick ju jättebra då de hade de så stort och fint därhemma. När vi sedan åt hade det klarnat upp lite så vi kunde sitta ute. Skönt! för det var fuktigt och varmt inne men även ute iof. Wilmer var superduktig hela tiden och sade inte ett pip...inte ens när hans lilla huvud blev blött under vattenproceduren! Vilken kille!


 

 

 

 

      

Tack Malin och Fredrik för att vi fick komma på Wilmers fina dop. Ni var så fina alla tre!   

 

Efter dopet så passade vi på att åka och hälsa på gammelmormor Svea som bor i Ånge. Hon har aldrig träffat Victor och blev såklart jätteglad över att vi kom och hälsade på. Därefter åkte vi till mormor och morfar (Victors alltså)  i Stöde för att bli bjuden på middag och sedan hem till stan igen! Det har varit en lång och intensiv dag men jättetrevlig. Victor har varit så duktig och trots att det var så många nya ansikten så har han inte blivit ledsen en enda gång! Skönt! Nu sover han gott i sin säng och det gör snart Thomas och jag med!   

Av Camilla - 4 juli 2010 20:03

Nu kommer en bildkavalkad som beskriver våra härliga dagar ute i stugan under fredagen och lördagen. På fredagen fick vi sällskap av Victors kusiner Arvid och Alfred! Det har jag redan nämnt men nu kommer lite bilder och en massa på Victor mm från lördagen också! Klicka på dem för att få dem större!

 

                                            

Härliga dagar har det varit och många bildr blev det!    Imorgon åker vi ut igen om vädret blir bra! Det är så härligt för Victor att kunna vara ute hela dagarna och skrota på. Blir lite lugnare för mig/oss också eftersom han är precis överallt här hemma!..   

Av Camilla - 3 juli 2010 22:54

Nu har vi badat och solat i dagarna två. Oj vad det har varit varmt och skönt! Speciellt idag har det ju varit toppenvarmt! Puh! Igår hade vi kusinerna på besök i stugan och de lekte och badade och hade superskoj. Lyckades få till ett mms-inlägg igår men tyvärr försvann ju texten som jag skrivit före bilden! Men men...nu vet jag det till nästa gång! Bilden på våra badpojkar kom ju med iaf och det var ju huvudsaken!

 

Victor har badat, gungat och lekt ute i gräset hela dagarna så han är nu helt slut. Hans nya favorit är gåvagnen som syrran tog med igår. Han har gått och gått och kämpat och kämpat i gräset med sin lilla vagn!   Han har blivit så duktig och det går nu med en väldans fart..

 

Nu är vi hemma igen och imorgon ska vi åka på Wilmers dop i Näset. (typ Ånge) Det ska bli kul! Vi åker rätt tidigt så ska strax lägga oss här. Hoppas man kan sova för känns som en bastu inne! Är ju fortfarande så varmt ute så hjälper ju inte att vädra heller...

 

Jag kommer att skriva med om dagarna och lägga ut en massa bilder när jag får mer tid! Har så många fina bilder så blir nog svårt att välja som vanligt! Lägger ut en bild idag på Victor när han badade idag i sin minipool...   Han är lite rädd för den större poolen när han badar själv utan sina kusiner, så den här var perfekt att plaska lite i!

 

Och en när han är ute med gåvagnen...

   

 

Mer bilder kommer senare! Kanske t.o.m ett bildbevis på att jag också badat idag!..       

Av Camilla - 2 juli 2010 22:10

Vi har varit ute precis hela dagen och solen har gjort oss trötta! Snart  blir det till att sova..och hoppas på att solen skiner när vi vaknar imorgon!

 

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards