Tuffevictor

Alla inlägg under juni 2011

Av Camilla - 26 juni 2011 20:44

Ja, nu är midsommarhelgen avverkad för detta år. Vi har haft ett mysigt familjärt midsommarfirande och i år var alla lediga och kunde vara med. Så kul! Vi brukar ju vara i stugan och så blev det även i år. Vi var dock förberedda på dåligt väder, såg ju inte så lovande ut på väderfronten inför midsommar, som vanligt. Kvällen innan satte Thomas och svärfar upp partytältet och det blev hur bra som helst att sitta i! Det kom några regnskurar under dagen, men måste säga att vädret blev mkt bättre än jag trott. Solen tittade ju fram långa perioder under dagen. Härligt för grabbarna att kunna vara ute och skrota på tomten..:) Hade nog varit lite jobbigt att ha dem inne i tältet hela dagen..


Dagen blev jättebra med god mat och trevligt sällskap! En riktig midsommar om jag får säga mitt..:)


Här kommer några bilder.. som vanligt!..:)

        

Mamma och pappa tog såklart husbilen till midsommarfirandet och sov över. Mysigt att få en dag till ihop. Vädret var inte lika bra på midsommardagen men vi klarade oss undan regnet iaf...:)


Mycket rester blev det kvar att äta. Blev en härlig midsommarlunch igen...:)

  

Det bästa Victor vet är att få skrota på ute! Och han har varit ute hela dagarna..

 

Då blir det extra skönt att varva ner på kvällen. Hur skönt ser inte detta ut då?   

Vi packade ihop våra grejer i em och åkte hemöver stan. Imorgon är det arbetsvecka igen, dock sista för mig..:) Sedan har jag semester och lååångledighet..:) Ofattbart!


Hoppas ni alla har haft en lika trevlig och mysig midsommarhelg som vi har haft!

Av Camilla - 21 juni 2011 21:31

Idag var det dags för ett besök hos barnmorskan för kontroll av vecka 34. Allt såg bra ut och hjärtljuden pendlade mellan 125-140... Tror barnmorskan satte ett snitt på 134. Magen/Livmodern var 33 cm och nu ligger jag fint på kurvan igen.


Det enda som jag blev lite orolig över var att bebisen nu ligger i sidläge. Vid kontroll v 32 låg den med huvudet neråt men nu har den alltså flyttat sig. Enligt barnmorskan vill de helst att barnet skall ligga i neråtläge v 35-36. Gör den inte det så blir det ett ultraljud för att se hur den ligger och ev vändningsförsök. (låter inge roligt!) I värsta fall kan det bli aktuellt med kejsarsnitt om den inte alls vill lägga sig neråt. Det är en MKT livlig krabat som ligger i magen så hoppas bara på att den hade snurrat runt lite däri magen och nu snällt snurrar tillbaka snart.    

Av Camilla - 20 juni 2011 20:34

Polarn och Pyret har ju startat sin stora sommarrea. Var dit en sväng förra veckan och inhandlade bla dessa. Tycker det är svårt med rea, vet inte vad jag ska köpa då jag vill ha så mkt...och då blir det ingenting istället. Men gick inte helt tomhänt därifrån iaf. Vad tycker ni om dessa? Kunde inte bestämma färg så det blev båda...:) Den blåa i stlk 92 och den orangea i stlk 98. Smart va?..;) Egentligen är det väl vinterkläder och dyl man tjänar pengar på. Men hittade inget jag ville ha och dessutom känns det fel att tänka på vinterkläder nu när vi går mot sommar... Men man ska ju ligga steget före och handla nu, men jag har inte kommit dit ännu känner jag. Hur gör ni?

 

 

Body Shop har ju även dom startat sin rea. Var dit en sväng förra veckan men hittade inget speciellt då. Anna, min arbetskamrat visade mig denna som hon brukar ha på sommaren. Såklart fastnade jag för den...eftersom den inte! var på rea...:) Men jag kom ju på att vi hade en check på 100 kronor hemma och då blir det ju lite som rea, eller hur? Idag inhandlades därför dessa! De luktar jättegott och verkligen sommar!! Jag tycker dessutom att jag är värd dem då jag får gå med stor mage hela sommaren...;) Eller hur?

     

Av Camilla - 19 juni 2011 21:18

Media Markt fyller 5 år och firar det med många bra priser. Idag blev det en sådan här Sodastream inhandlad till stugan. Kan vara bra att ha stående där istället för att kånka en massa Vichyvatten och drickor. Nu kan vi göra våra egna. De blir kanske inte lika goda, men det får duga. Har ni en sådan här hemma? Vad tycker ni? Vad har ni för favoritsmak? Vi köpte en essens med smak av apelsin, det smakade lite som avslagen Zingo..:) Vi behöver nog öva hur mycket kolsyra vi ska trycka i och vilka essenser som är godast. Vore bra med tips!

  

Av Camilla - 19 juni 2011 20:58

Idag tog vi en tur till stugan. När vi åkte hemifrån sken solen och det var hyffsat skönt. När vi kom ut till stugan kom molnen och det kändes ganska kallt..:( Det regnade ju inte iaf och det får man väl vara glad över. När solen tittade fram emellanåt blev det riktigt skönt, men mestadels var det mulet dock. Victor bryr sig inte så mkt om väder och vind, han trivs bra ändå. Det blev lite pyssel och fixning inför sommaren idag och det var såklart jättespännande.


Farmor planterade alla blomlådorna med röda Pelargoner. Såklart skulle Victor hjälpa till att vattna sedan, det är en favoritsyssla hemma också. Att vattna blommorna dvs.

Victors solros, som han sått på dagis, skulle planteras. Hoppas den nu växer till sig och blir stor och fin.

  

Båten sjösattes inför sommarens kommande fisketurer. Victor ville provsitta och det gick galant. Men flytväst på när vi åker ut med båten såklart.

    

Även den lilla racerbåten skulle provköras efter en lång vinter. Det var inte lika kul som med den stora båten tyckte Victor. Lillskrutt!

    




Av Camilla - 19 juni 2011 20:19

I lördags när regnet stod som spön i backen passade vi på att göra sommarfint i vardagsrummet. Det blir verkligen skillnad när man byter gardiner till lite ljusare och får in lite ljusare färger i rummet.


Victor var så duktig och hjälpte till att städa. Men pappa Thomas blev inte så glad när han hela tiden skulle putsa om de fönster han nyss putsat. Dessutom lyckades han hälla nästan hela byttan med vattnen, som jag hade till min dammtorkning, över sig. Han blev så paff och skulle snabbt därifrån men halkade i vattnet och satte sig pladask på rumpan. Dyngsur blev han och det var bara att ta en städpaus och duscha av lilleman.

     

Som tur var sov lilleman 2½ timme på dagen och vi kunde färdigställa rummet i lugn och ro. Lite skillnad blev det allt..


Före: (Ja, vi hade ju börjat plocka ner gardinerna och de lila sakerna här) Hade inte så stökigt innan..:)

 

Efter:

         

Av Camilla - 17 juni 2011 20:43

Ligger i soffan och slappar..är så sjukt trött. Har varit en lång vecka och ser nu fram emot en välbehövlig helg! Magen blir större och större och det börjar redan kännas tungt och klumpigt. Men jag ska inte klaga! Tänk ändå vad tiden går fort. Bara 6 veckor kvar på måndag! Thomas fixar nu kvällsfika medans jag ligger här och försöker få till ett inlägg ifrån Ipaden. Sedan blir de natti natti faktiskt. Nya ta imorgon.. Sov gott alla.

Av Camilla - 15 juni 2011 21:07

Tänk att vi alltid ska snubbla på mållinjen... Fy vad jag är less på budgivningar och allt vad husköp heter... Sedan hade vi en liten förhoppning om lite medmänsklighet också, men det gick vi också bet på... Less less less...

  

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards