Tuffevictor

Alla inlägg den 23 juni 2010

Av Camilla - 23 juni 2010 22:04

Idag har det varit en riktig familjedag! På fm kom mamma och pappa och hälsade på och på em så träffade vi syrran med familj.

 

Victor blev så glad när han såg mormor och morfar genom fönstret. Ben och armar går då som en väderkvarn och han vet inte vad han ska ta sig till! Han hade skoj med dem någon timme och sedan sov han gott em-luren i sin säng.

 

Senare på em åkte vi till Norra Berget dit vi blivit bjudna av syrran på picknick/grillning. Vi fick goda hamburgare med gott tillbehör och sedan kaffe och jordgubbstårta! Mums. Det var otroligt skönt väder och vi hade kunnat stanna nästan hur länge som helst!

 

Victor och kusinerna trivs så bra ihop! Grabbligan våran! Arvid är så gullig med de små grabbarna och leker och joxar med dem...   Här kommer en massa bilder från em och vår mysiga picknick!   

                                 

Oj, blev en del bilder..men hade så svårt att välja ut några... hi hi!

 

När jag nattade Victor ikväll så småskrattade han i sömnen...  Han har nog haft en superkul dag och det har vi med!

 

Tack för den jättemysiga picknicken med god mat, fika och trevligt sällskap!   

Av Camilla - 23 juni 2010 10:08

Tittar in på Yr.no och ser att vädret ser ganska skapligt ut inför midsommar! Bara det inte regnar så är jag nöjd. Ifjol var det inge regn men kallt som attan och vi fick sitta inne och äta midsommarmaten. Trist! Men i år ser det lite mer lovande ut! Kolla här: http://www.yr.no/sted/Sverige/Västernorrland/Lögdö/langtidsvarsel.html 

Ser även ut att bli superväder nästa torsdag då Thomas går på semester!! Bara att hoppas att det inte ändras under tiden som är kvar. Visst har de ofta fel när man kollar på väderleken på tv!? Förstår inte att det ska vara så svårt att förutse vädret från en dag till en annan... Men nu håller vi tummarna att det bli fint till midsommar, ok?

  

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards