Tuffevictor

Direktlänk till inlägg 8 februari 2011

Och ännu mer...

Av Camilla - 8 februari 2011 20:23

Ja, nu börjar Victors rum sakta men säkert att se ut som ett mysigt barnrum. Det ska dock upp hyllor på väggen och tavlor såklart, ser fortfarande lite kallt ut. Sedan kommer vi såklart att fylla på grejer pö om pö kan jag tänka mig. Victors säng flyttar vi nog in på fredag, skönt att vara ledig dagen efter ifall han vaknar mycket i sitt nya rum.

Jag kan säga att jobba heltid är inte helt lätt! Jag är jättetrött på kvällarna och får lägga mig tidigt för att orka stiga upp dagen efter! Hihi, men det är nog en vanesak. När jag väl kommit till jobbet går det ju bra, dagarna går faktiskt fort. När jag kommer hem så står oftast maten på bordet oxå! Lyxigt värre! Thomas är världens bästa hemmapappa och han och Victor har det bra på dagarna. Känns lite lättare för mig att jobba när grabbarna har det bra. 

Måste säga att jag glömt bort hur fort helgen faktiskt går! Jag har inte haft söndagsångest på 1½ år, men i söndags började den så smått att komma. Buhu, men bara att gilla läget! 

 

Victor trivs iaf i sitt nya rum! Där saccosäcken står kommer sängen att stå sedan. Och så ska lamporna i hörnet bort och några nya in, både i taket, på väggen och på golvet.

 

  

      

 
 
Emilie

Emilie

8 februari 2011 22:55

Jättefint rum han har! Visst är det jobbigt att jobba nu helt plötsligt. Jag är glad att det bara är 4 dagar i veckan. Vänta du bara tills ni jobbar båda och helt plötsligt ska man laga mat och handla och städa efter jobbet. Det är tålamodsprövande :)Dessutom vill man ju inget annat än gosa med sitt barn som man knappt träffat på hela dan.
Va skönt att ha ett rum med bara leksaker och säng i. stackars lukas får ju dras med både skötbord och ett stort jädra piano med :)

http://lindgatan.bloggplatsen.se

Camilla

9 februari 2011 21:06

Tack! Ja, rummet börjar bli bra! Men tyvärr har vi också ett skötbord som kommer att stå där inne, har bara inte knäppt kortet så det syns!..Hihi..
Ja, jag bävar för den dagen då det ska börjas med dagislämning och hämtning, hem och laga mat, hándla mm! Och helgen går ju bara sååå fort! Hinner ju ingenting! Men det ska väl gå det med!
Ha det gott!..:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 2 januari 2017 18:34

Välkommen 2017. Hoppas du blir bättre än vad 2016 slutade. Influensa och trötthet. Nu tar vi nya tag. God Nytt År och god fortsättning på er! ...

Av Camilla - 28 december 2016 14:56

Tiden går fort! Nu har julen snart gått och det nya året är på intågande. Hoppas ni alla haft/har det bra. Bildbomb kommer här! ...

Av Camilla - 23 september 2016 19:38


Myser i uterummet. Nu när det börjar bli mörkt ute tidigare på kvällen är det perfekt att mysa i uterummet med tända ljus. Trevlig helg på er! ...

Av Camilla - 18 september 2016 20:59

Vilka härliga höstdagar vi haft. Nu har sommaren gått och hösten är här, men sommaren håller sitt grepp ett tag till verkar det som. Underbart! Tack ni söta som fortfarande tittar in här trots usel uppdatering. Sommaren har varit för solig och varm f...

Av Camilla - 11 juli 2016 19:12

Förra helgen blev så äntligen det sista på huset klart. Det byttes vindskivor och det målades. Såklart regnade det hela lördagen, men på söndagen var det bra väder och vi hann göra det som var kvar. Christoffer (Aker Bygg) började i fredags och det s...

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards