Tuffevictor

Alla inlägg under januari 2014

Av Camilla - 5 januari 2014 21:17

Hur är det möjligt att ledigheterna går så fort!? Visst känns det att vi varit lediga länge, men nästan tre veckor har nu passerat! Skulle ha behövt vara ledig tre veckor till för att hinna med allt vi hade tänkt göra på denna ledighet, men får väl boka in det på helgerna framöver istället då.

Så vad har vi gjort då? Jo, i onsdags hade vi en slappardag, kändes som om vi alla var väldigt trötta efter tisdagens festligheter och behövde det. I torsdags var vi bjudna till syrran på middag och det tackar man ju inte nej till! I fredags grejade vi lite hemma och sedan kom farfar som behövde hjälp med sin nyinköpta dator. När det var klart passade Thomas och jag på att få lite barnvakt och åkte ut på Birsta en stund och fyndade lite. Igår lördag fick vi fikabesök av familjen V och det var såklart jättemysigt och trevligt! Idag har jag städat bort det mesta av julen medans Thomas tog barnen och åkte till tågstationen. Farfar körde tåget från sthlm och de mötte upp honom när han kom in på stationen och det var kul att se såklart! De fick även titta hur det såg ut där framme i hytten vilket var spännade.

Nu är det bara imorgon kvar och sedan börjar allvaret igen. Victor och Vilma längtar dock till dagis så det går nog bra. Värst blir nog att kliva upp på morgonen för nu har vi alla sovit till 9 varje dag! Jaja. Thomas börjar sitt nya jobb på tisdag också, men det kommer gå galant! Men vet ni, hux flux så har det gått ett år och det är jul igen! ;)

 

Av Camilla - 2 januari 2014 14:16

Här kommer ett litet simpelt tips men som jag iallafall tycker är jättebra. Speciellt för oss som har väldigt små hallar! Vi har extremt liten hall och när vi hängt upp 4 jackor får det inte plats att hänga upp fler. På nyår när vi fick 8 gäster hade vi ställt upp en sådan här i rummet intill hallen. Perfekt! Den kommer stå i förrådet men när vi får flera gäster åker den in igen. 89 kr på Ikea, me like!

Av Camilla - 1 januari 2014 16:05

Idag välkomnar vi 2014 och blickar framåt! Får hoppas att detta år blir minst lika bra som 2013, förhoppningsvis bättre!

Igår firade vi in det nya året hos oss tillsammans med vänner. Syrran och co och Lasse och Anna med Carl och Matilda. Mysigt och trevligt hade vi men ibland var det väldigt livat kan jag lova med spralliga och trötta barn! Men sånt hör till. Hoppas ni alla hade en trevlig kväll och önskar er alla ett gott nytt år!

På bilden ovan var det julafton. Igår hade det röda blivit vitt och såg då ut såhär istället!

 


Idag har vi en riktig slappardag. Tänd brasa, mys i soffan och så äter vi en massa smaskigt från igår som blev över. Snart blir det ex rester till middag, ganska skönt att slippa laga mat idag faktiskt! En liten sväng ut blev det iaf och barnen kunde äntligen testa några av sina julklappar. Men mer snö tack! Vi lär nog avrunda denna dag ganska så tidigt för vi är alla väldigt trötta. Men imorgon är en annan dag och då tar vi nya tag. 

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Skapa flashcards