Tuffevictor

Alla inlägg under maj 2013

Av Camilla - 9 maj 2013 17:18

Såklart skulle denna lediga dag bli grå och trist. Regn och grått ute istället för sol och värme som i början av veckan. Jaja, inte så mkt att göra åt. Men om jag får klaga lite till så rinner det nu snor på Vilma igen och hon ligger på febergräns. Suck!
Vi kom iaf iväg till våra vänner Kathrin, Jussi och Molly på fm och blev bjudna på god lunch och gott fika efteråt. Vi har försökt att ses sedan före jul, de helger som Kathrin inte jobbar, men vi har fått ställa in varje gång på grund av alla dessa sjukdomar. Men idag så! Plötsligt händer det :)

Av Camilla - 7 maj 2013 21:30

Måndag och tisdag har varit fantastisk fina och varma dagar. Efter dagishämtning och mat så har vi gått ut direkt igen och varken Vilma eller Victor har velat gå in sedan. Men jag förstår dem! Underbart kul att cykla, gunga och leka i lekparken. Så fort Vilma kommer utanför dörren springer hon och hämtar sin hink och spade och så iväg till sandlådan i lekparken. Det som är så himla bra med Österro är att det alltid är barn ute. I dagarna två har Vilma lekt med sin dagiskompis Irma och idag innan hemgång så gick de hand i hand och gav varandra en kram innan de skiljdes åt. <3

Av Camilla - 5 maj 2013 13:45

Idag på fm var vi ut till stugan en sväng och kollade läget. Victor pratar om och längtar till stugan hela tiden och blev så glad när vi äntligen åkte kunde åka dit igen efter en lång vinter. Men brr vad kallt och trist det var där! Man har svårt att tro att man snart ska kunna bada där. Tror vi har badat på nationaldagen något år. Blev ganska förvånad att isen fortfarande var kvar på sjön, ifjol lade vi i bryggan just på denna dag. Så det ligger lite efter i år, men så har det ju varit mkt kallare och mer snö också. Nu hoppas vi det går fort så vi får åka dit och börja greja inför en lång och härlig sommar! Längtar..


Så här vill vi ha det! Jag älskar denna bild, det är svensk sommar för mig!

 

Av Camilla - 4 maj 2013 19:20

Utelek på fm då solen tittade fram och värmde skönt. Lunch. Mer utelek för Victor medan Vilma sov. Handla lördagsgodis och sedan lite fika och paket till farfar som fyllt år. Nu degar vi i soffan med lite gotta. En lugn och skön lördag. Precis vad vi behöver efter alla sjukdomar som härjat den senaste tiden. Hoppas ni också har det bra vad ni än gör. <3

Av Camilla - 1 maj 2013 20:31

Idag har det varit en bra dag som mestadels spenderats ute. Fix på gården, altanen och så har gamla Bettan fått komma fram ur sin gömma. Efter ett par nya däck så går hon fint igen och kommer bli perfekt att cykla på i sommar. Barnen har grävt i sandlådan, spelat boll och cyklat. Victors mage börjar bli bättre men några gånger har han grinat och haft knip under dagen, men inte sådan panik som han hade igår. Skönt att det går åt rätt håll även om det nog kommer ta tid att få den bra igen.
Lite fika i solen har vi också hunnit med! Vi har haft en bra dag idag helt enkelt, tur att sådana finns också ;)

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards