Tuffevictor

Alla inlägg under augusti 2012

Av Camilla - 9 augusti 2012 21:02

Nog för att det varit lite kyligt på fm den senaste tiden, men vad hände imorse!? Fy vad det var kallt, kändes som en kall höstmorgon. Har hösten redan kommit? Fy isf. Vilma hade premiär för sin nya mössa men det var inte så populärt till en början. Den åkte av hela tiden! Men efter ett tag tror jag hon glömde bort den och då gick det bra. Lillbusan. 

 


Av Camilla - 7 augusti 2012 18:18

Victor hjälper till att baka små schackrutor till Vilmas dop på lördag. Bättre sent än aldrig, med dopet alltså. Hoppas kakorna blir goda nu då, ska strax provsmaka :)

Av Camilla - 6 augusti 2012 21:21

På fm idag var det riktigt skönt väder i stugan och vi passade då på att bada. Vilma har haft feber ett par dagar (förmodligen efter sprutan?) och inte kunnat bada när solen tittat fram. Men idag kunde jag inte "säga nej" då hon åter igen med sina små händer gjorde badtecknet (Drog händerna över sin lilla mage) så även hon fick vara med i vattnet en stund. Det är ca 22 grader i sjön nu, brukar ju vara 25-26 grader, men då solen var varm gick det bra att komma i. Ja, hyffsat iaf...:)

       

Av Camilla - 6 augusti 2012 20:39

I lördags åkte vi in på stan en sväng och till Norrporten arena där bla Sean Banan hade uppträdande. Det var mycket folk som letat sig dit och att det var gratis var såklart lockande. Kul att det händer lite för de små också! Victor tyckte det var kul, Vilma med för den delen. Precis när vi gick så kom regnet, men vi hade som tur är bilen nära. Vi åkte sedan vidare till stugan och efter ett tag sken det upp igen. Thomas och jag passade då på att ta en sväng i skogen på jakt efter kantareller. Men jag blir så arg! Inte en enda kantarell i sikte!! Det som är så retsamt är att vi ifjol träffade på en arbetskamrat till Thomas som då kom ner från skogen med en hel ICA-kasse full med kantareller! Så de finns där inom räckhåll, grr..men vi ska hitta er! 

                   


Av Camilla - 2 augusti 2012 18:14

Igår efter att vi varit med Vilma på BVC så tog vi en tur upp på Norra Berget för lite fika och lek. Vi hade inte planerat att åka dit, men eftersom solen sken och det var varmt åkte vi in på Hemköp och köpte med oss lite fika. Men så är det ju det här med den svenska sommaren.. Vi hann precis komma dit och fika klart så kom regnet! Jäklar vad förbaskat less jag är på dessa regnskurar som förstör allt! Allt blir ju så himla blött! Jaja, vi får ta och åka upp dit en annan dag, har ju även en date som ska äga rum där nån gång under sommaren, eller hur Mary!..;) 

 

Lite lek hann Victor iaf med och några djur hann han titta på också innan vi var tvugna att rusa därifrån. Suck.

               

Av Camilla - 1 augusti 2012 13:57

Nu har Vilma varit till BVC för 1-årskontroll och spruta. Allt gick jättebra och läkaren tyckte vi hade en sån kavat tjej, hon fick göra vad hon ville med Vilma utan att hon protesterade. Duktig tjej! Hon väger nu 11.1 kg och är 79 cm lång. Jmf med Victor som vägde 9.5 kg och var 80 cm lång. Men Victor vägde ju mycket mindre när han föddes samt att han knappt gick upp något innan hans hjärtoperation vid 6 mån ålder. Ja det är iaf en go och glad tjej vi har! Och kille med för den delen. Om två veckor ska han på sin 3-års koll, får se hur det går och hur mkt han växt!

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Skapa flashcards