Tuffevictor

Alla inlägg under juli 2012

Av Camilla - 18 juli 2012 21:23

av den senaste tiden..mest i bilder. Har varken tid eller ork att skriva så mycket just nu känner jag. Dagarna rullar på och vädret har börjat bli lite bättre. Vi har varit i stugan både igår och idag och barnen har badat och varit ute hela dagarna, äntligen!.. I söndags var vi till syrran på middag och firade svågern som fyllt år i slutet av juni. I måndags kom familjen R hit på middag och Victor lekte så bra med Charlie och Cassandra. De hade verkligen superkul, ja vi vuxna också..;) Imorgon är det Vilmas 1-års dag och det firar vi hemma. Större kalas blir det i helgen då vi slår ihop både Vilmas och Victors födelsedagar! Våra älskade sommarbarn.   


Bilder från dagarna som gått.

                       

Av Camilla - 18 juli 2012 13:16

Idag har vi en lugn och skön dag i stugan. Solen är mestadels framme och då är det riktigt skönt, men när den går i moln blir det kallt! Brr. Det har iaf blivit bad för Victor och Vilma men själv är jag badkruka..:) Hoppas ni alla har en bra dag <3

Av Camilla - 17 juli 2012 13:43

Nu har äntligen appen kommit för att blogga från Iphonen! Testar att skriva ett litet inlägg och hoppas det funkar. Trevlig tisdag på er! :)

Av Camilla - 12 juli 2012 19:01

har vi haft och förmodligen kommer de att fortsätta. Fy vilken trist sommar det har varit hittills. Känns som den redan är slut trots att den inte ens har kommit igång. Vi har försökt att hitta på lite saker för att stilla Victors rastlöshet, det han tjatar om varje dag är ju att åka till stugan och bada. Jäkla skitregn! Det har blivit några turer till Birsta och stan då han älskar att gå i "pären" (affären)..;) 

(Att åka till Drakborgen eller Himlabadet är väl inte att tänka på då säkert halva stan och en och annan turist är där också..:)

Igår tog vi en sväng till Stöde och hälsade på mormor och morfar och gammelfarmor Ruth. Det blev mycket godsaker såklart, bla jordgubbstårta, till Victors stora lycka..;) Vi fick några jordgubbsplanter av min farmor som vi nu satt i några pallkragar. Jag hoppas verkligen att de tar sig för farmors jordgubbar är sååå goda! 


Victor har inte varit på så bra humör de senaste dagarna, men jag förstår honom. Han vill ju kunna vara ute och leka av sig all energi som han har! Sedan har det blivit lite dåligt med sömn för honom och mycket godsaker vilket direkt märks då han får en sockerkick och blir som ett litet monster. Imorgon tror jag det blir lite bättre väder och vi har lovat att vi ska åka en sväng till stugan. Hoppas hoppas det inte blir regn!.

                 

Av Camilla - 10 juli 2012 13:12

Victor älskar att köra flygplan..


Och Vilma älskar att dansa..


 

Och sedan älskar de varandra... Mina fina   

 

Av Camilla - 8 juli 2012 14:24

Igår när vi kom hem från stugan satte vi igång och städade tv-rummet uppe. Det bruna överdraget på soffan såg verkligen hemskt ut då det fastnar damm och annat skräp på tyget så lätt. Jag ska testa att tvätta det själv, går det så går det, går det inte så får jag ta det då. Vi bytte nu tillbaka till det nytvättade beiga tyget och det kändes genast lite ljusare och fräschare. Jag gillar ju det bruna och när vi brukar byta det innan jul, men får se hur det blir i år. Kanske det helt enkelt blir en ny soffa..;) Jag vet att gardinerna inte passar så bra till de randiga tapeterna, förutom färgerna då, men Vilma var hopplös att dra i de hängande så det fick bli dessa ett tag..:)


Före

 


Under

 

Efter

 

Av Camilla - 8 juli 2012 12:15

I fredags kom bröderna bus (Victors kusiner) till oss i stugan. Syrran jobbade och svågern skulle iväg på nåt galej..;) Som tur var så sken solen och det var varmt så blev mycket vattenlekar. Springa genom vattenspridaren, ha vattenkrig och bada i två omgångar. Dagen gick fort och när syrran kom åt vi middag tillsammans innan de trötta åkte hem. Jag trodde att Victor och Vilma skulle somna tidigt efter en fartfylld dag, men den kanske hade varit lite FÖR fartfylld och de var båda övertrötta! Vilma var värst och hon somnade till sist utmattad i vagnen ute vid elva-tiden. Victor somnade vid tio-tiden, men hade nog kunnat somna tidigare om inte Vilma hade hållit håv inne i sin säng, de sover ju i samma sovrum. Jaja, det är ju sommar och semester och just nu håller de på att sova igen lite förlorad tid. Passar ju bra på denna regniga dag..:( 

                   

Av Camilla - 7 juli 2012 21:51

Just nu pågår Gatufesten för fullt men för mig räcker det med en vistelse på dagen nuförtiden. Var några år sedan jag var dit en kväll nu och lika glad är jag för det..;) Vi var iaf in en sväng i torsdags, typ varmaste dagen på hela sommaren, och kollade in allt folk, tivolit (Victor vågade dock inte åka någon karusell) käkade langos och mjukglass. Victor var nöjd efter nån timme på stan och sedan åkte vi ut till stugan istället och badade i värmen. Det var nog snäppet bättre tror jag. Äntligen! Vilma tog sitt premiärbad i sin nya lilla bassäng och såklart ville brorsan också bada med syster..:) Vi har haft några härliga dagar där nu och jag kommer skriva mera om dem imorgon. Nu är vi hemma i stan eftersom regnet kom i em och morgondagen ser inte alltför ljus ut. Vi får se vad vi hittar på då..Skönt med semester och att ta dagen som den kommer, eller hur..

                   

   



Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards