Tuffevictor

Alla inlägg under maj 2012

Av Camilla - 19 maj 2012 21:24

Grattis finaste och goaste gumman. Idag blir du 10 månader och snart fyller du 1 år. Vart har tiden tagit vägen? Allt jag vet är att du är världens snällaste och charmigaste lilla knusa.  

   

Av Camilla - 18 maj 2012 14:11

Här kommer ett videoklipp från konserten i söndags. Då jag filmade med min lilla fotokamera så är kvaliteten inte den bästa, men jag är ganska nöjd ändå! Lite skakigt är det då och då, men kunde ju inte stå still..:) Håll till godo!


Ps: Maria, kolla speciellt ca 2.45 min in i videon. Bara för dig..;)


Av Camilla - 16 maj 2012 14:00

Behöver jag skriva att det var sjukt kul och sjukt bra på konserten i söndags! Malmö Arena kokade av tjejer, men även ganska många killar, som var laddade att se sina forna idoler New Kids On The Block och Backstreet Boys. Stämningen var på topp och det blev en nostalgitripp som heter duga när NKOTB radade upp hit efter hit från förr. Rösterna har väl aldrig varit dom bästa och även om det blev lite surt här och där så gjorde det absolut inget..;) BSB överraskade och var hur bra som helst de med, det blev liksom mer drag när de var på scenen eftersom deras låtar är lite nyare och mer dansanta. Hur som helst var det en lyckad blandning mellan de båda grupperna och även några låtar som de körde tillsammans. Tiden gick supersnabbt trots att de höll på över två timmar. (2.20 tror jag) Skulle lätt kunna ha stått i 2 timmar till!..:) Vi hade biljetter på rad 18 men efter en stund gick vi ner på första raden, som konstigt nog var tom? och stod där resten av konserten. Då var vi riktigt nära och såg jättebra! 


Det var även jättemysigt att få åka iväg och få lite tid tillsammans med Maria, är inte så ofta vi gör saker tillsammans längre. Inte av den här kalibern iaf..:) Är så glad att resan blev av, oftast pratar man ju bara och sedan rinner det ut i sanden.

Väl i Malmö mötte vi även upp Carro från Stockholm. Henne träffade vi hemma i Stöde på somrarna då hon hälsade på våran kompis Frida, som var hennes kusin. Carro var/är också ett inbiten NKOTB fan och det var så kul att träffa henne och hennes kompisar. Vi käkade middag tillsammans innan konserten och gjorde sällskap dit. Vill ni veta något sjukt. Trots att vi inte bokade biljetterna tillsammans, hon ringde och vi via nätet, så hade de sittplatser på rad 18 plats 8,9,10 och vi 11,12!! Fatta!? Snacka om konstigt! En hel arena och vi hamnar bredvid varandra, förutom att det var en mittgång emellan, men ändå! Ödet!..:) 


Här kommer en kavalkad av bilder från resan. Jag har några videos jag vill ladda upp också, men de är så stora så får se hur jag löser det? De får komma i ett annat inlägg. 


                               

         

Av Camilla - 8 maj 2012 12:46

På söndag åker min fina vän Maria och jag till Malmö för en riktig nostalgikväll! Jag/vi ska äntligen få se våra stora barndomsidoler som vi var såååå kära i...:) Vi fick inte gå på deras konsert när de kom hit på deras storhetstid, men nu kan inget stoppa oss! Hoppas jag iaf! Peppar peppar osv! 


Idolerna jag pratar om är såklart New Kids On The Block!..:) Som bonus får vi se Backstreet Boys också vilket inte är helt fel! Det kommer att bli hur kul som helst tror jag. En massa skrikande kvinnor i 35-års ålderns som vill se sina forna stora pojkidoler som nu blivit övre medelålders män..:) Men bättre sent än aldrig.



Här kommer en ganska ny video också..från 2009 iaf..:)


Och här en video där NKOTB och BSB uppträder tillsammans! Får se om det funkar att titta. När jag ser på ipaden eller min iphone kan jag inte se på den nya videon, men på datorn kan jag se den! Konstigt! Hur är det för er?


Av Camilla - 8 maj 2012 12:30

Sedan i söndags ligger bryggan i sjön och nu väntar vi bara på att sommaren och värmen ska komma. Ifjol var jag höggravid och badade inte en enda gång i sjön, inte efter Vilma kommit heller, men i år ser jag fram emot många sköna simturer! Men vart är solen och värmen! Du får gärna komma nu, eller hur!?

         

Av Camilla - 2 maj 2012 10:41

Månad för månad betas av i en väldans fart och nu är sköna maj välkommen! Igår var det ju underbart ljuvligt väder och vi var ute hela dagen och påtade i trädgården, var på lekparken och Victor cyklade massor såklart. Det spelar ingen roll hur länge Victor får cykla för det blir ändå samma visa varje gång han måste gå in. Han skriker och grinar och klamrar fast benen kring cykeln. Han verkligen älskar att cykla och han har blivit superduktig! Nästan för duktig, för nu går det fort kan jag lova. Ska lägga upp ett filmklipp, när jag laddat över den från telefonen, så ska ni få se på vilden..;) 


Sedan jag skrev sist har vi hunnit fira svärfars 60-års dag och Valborg. Valborg firade vi hemma med en plankstek som Thomas tillagade och sedan gick vi bort på kvarterets majbrasa ett tag. Men kvällen avrundades ganska tidigt och skönt var det för då var vi pigga igår och hann med mycket. Golvet i hallen har äntligen blivit lagt och nu återstår bara lister och dörrfoder så kan vi lägga renoveringarna åt sidan ett tag.


Vilma kryper, reser sig mot allt och vill gärma släppa taget. Nu har vi hämtat hem hennes gåvagn, som legat i stugan hela vintern, så kan tänka mig att hon vill testa den senare idag. Victor han babblar på men får sina utbrott med jämna mellanrum. Han skriker och kastar sig på golvet för minsta lilla ibland. Jobbigt värre men bara att försöka vara lugn, vilket inte alltid är så lätt! Han har iaf fortsatt att äta bra så får väl vara glad över det..:) 


Lite bilder från dagarna som gått.

                     

               

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Skapa flashcards