Tuffevictor

Direktlänk till inlägg 11 april 2012

Stora killen!

Av Camilla - 11 april 2012 12:17

Jag fattar inte att vår lilla kille fyller 3 år till sommaren. Men visst märker jag att det har blivit en stor kille och det händer så mycket med hans utveckling just nu. Jag blir lika förvånad varje dag när han ständigt säger nya meningar och kan göra nya saker. Så härligt att se!

Bilar, bilar och åter igen bilar är det som gäller för Victor. Han har nästan alltid en bil i varje hand, tom på dagis har han det...:) Han gillar även bollar och verkar intresserad av sport. Att skjuta med innebandyklubban inne är också kul. Mindre kul för golvet och väggarna dock. Så underbart att det snart är vårvärme och sommar så vi kan vara ute och spela. 


Här kommer två andra saker Victor tycker om och nog längtat efter..

Att kunna köra motorcykeln igen..:)

 

Och att lära sig cykla. "Spring/balanscykeln" ska vara bra när de ska lära sig cykla. Han var otroligt duktig när han sparkade iväg första gången i helgen. Han är ju inte ett dugg rädd för farter verkar det som och det gick med en väldans fart när han åkte fram och tillbaka på gatan. Tur det är en återvändsgata och det inte kommer så många bilar här. Lär bli många åk i sommar!

     

 
 
Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Emma - Mamma till Viggo & Melker.

11 april 2012 14:26

Viggo älskar oxå bilar, allt som låter och allt med hjul är häftigt :D haha... Dom verkar så lika våra killar!

Viggo har med en sån där motorcykel, roligt för er som bor på en barnvälig gata, det gör ju inte vi :/

http://emmashjartan.se

Camilla

11 april 2012 17:52

Ja, de verkar jättelika! De skulle nog bli bra kompisar kan jag tänka mig! :) Motorcykeln går ju att köra på gräset också, men går ju bättre på asfalten så skönt att det är en lugn gata.
Kram C

 
jessica, mamma i  Familjen vanlig

jessica, mamma i Familjen vanlig

12 april 2012 21:47

Skönt att ni börjar bli piggare :) vi har oxå funderingar på att köpa en sån springcykel till Judit, hon har ju en trehjuling som hon bara går med och aldrig trampar på. En springcykel känns som ett bättre alternativ.
kram j.

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Camilla

13 april 2012 10:19

Victor gillar springcykeln jättemkt. Har också en trehjuling som som han går med och slår i fötterna i tramporna hela tiden. Den lär nog stå oanvänd i sommar kan jag tänka mig.
Trevlig helg, kram C

 
Bettan

Bettan

12 april 2012 22:01

Härligt med utveckling hos de små :) Här har vi en snart treårig tjej som skyr trehjulingen som pesten :) Men allt har sin tid, det kommer säkert framöver.
Hittade in till din fina blogg genom Jessica.

http://haradso.blogspot.com

Camilla

13 april 2012 10:16

Hej!
Vad kul att du tittade in och lämnade en kommentar! Det gillar jag..:) ska kika in till dig med när barnen förhoppningsvis sover samtidigt sedan..:)
Ja, det kommer nog framöver och hon kanske inte vill annat än att cykla på trehjulingen ;)
Trevlig helg! / C

 
Emilie

Emilie

14 april 2012 22:59

Ännu en gång så är dom ju så lika killarna. Med bandyklubbor och bilar och motorcykeln. Lukas har ju en likadan. Dock förstår han sig inte på springcykeln. Den är liiite för stor för honom och springer hellre med sin trehjuling :) tyvärr är vår vändplan lite backig, hela Skillingaryd är en backe :) så det är svårt att lära sig trampa när det jämt är uppför :)
Ni verkar haft en lika frisk och kry påsk som vi, hoppas att den säsongen är över nu :)
Kram

http://lindgatan.bloggplatsen.se

Camilla

15 april 2012 12:55

Ja, de verkar bra lika våra små prinsar! Synd att det är lite långt att åka och hälsa på er..;)
Vi tittade på filmer på youtube på barn som var ute med sina springcyklar och efter det gick det jättebra för Victor. Han såg hur de andra barnen gjorde. Kanske det funkar på Lukas också!..:)
Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 2 januari 2017 18:34

Välkommen 2017. Hoppas du blir bättre än vad 2016 slutade. Influensa och trötthet. Nu tar vi nya tag. God Nytt År och god fortsättning på er! ...

Av Camilla - 28 december 2016 14:56

Tiden går fort! Nu har julen snart gått och det nya året är på intågande. Hoppas ni alla haft/har det bra. Bildbomb kommer här! ...

Av Camilla - 23 september 2016 19:38


Myser i uterummet. Nu när det börjar bli mörkt ute tidigare på kvällen är det perfekt att mysa i uterummet med tända ljus. Trevlig helg på er! ...

Av Camilla - 18 september 2016 20:59

Vilka härliga höstdagar vi haft. Nu har sommaren gått och hösten är här, men sommaren håller sitt grepp ett tag till verkar det som. Underbart! Tack ni söta som fortfarande tittar in här trots usel uppdatering. Sommaren har varit för solig och varm f...

Av Camilla - 11 juli 2016 19:12

Förra helgen blev så äntligen det sista på huset klart. Det byttes vindskivor och det målades. Såklart regnade det hela lördagen, men på söndagen var det bra väder och vi hann göra det som var kvar. Christoffer (Aker Bygg) började i fredags och det s...

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Skapa flashcards