Tuffevictor

Alla inlägg under oktober 2011

Av Camilla - 6 oktober 2011 12:33

Victor vill hjälpa till med allt här hemma just nu. Min lilla hjälpreda är så duktig. Såklart ville han hjälpa till att bada lillasyster härom kvällen. Världens bästa storebror!

   

Av Camilla - 6 oktober 2011 12:17

Förra veckan var det tredje gången inom en kort period som Victor blev klöst i ansiktet på dagis. Det känns så oerhört trist att han ska behöva vara med om något sådant. Ja, det känns även fruktansvärt jobbigt för mig/oss att komma och hämta honom och se att det hänt igen. Det skär i mammahjärtat. Dessutom lämnar det fula ärr i hans annars så perfekta lilla ansikte. Jag som tyckt att det gått så bra att lämna honom på dagis, han trivs ju så bra, men nu känns det inte alls lika bra. Jag är ofta rädd på dagarna att det har hänt honom något och det känns gruvsamt när jag ska hämta honom på eftermiddagen. Nu har den som klöst Victor bytt dagis och är alltså inte kvar, men rädslan hos mig sitter fortfarande i. Inge kul att behöva känna så, hoppas det går över snart. Mammas hjärta! Vill ju inte att de andra barnen ska vara dumma med dig. Det är en hård värld att leva i trots att man är liten. Mamma älskar dig!   


     

Av Camilla - 5 oktober 2011 17:35

   

Av Camilla - 5 oktober 2011 12:37

Igår var det så tid för att visa lägenheten. 9 stycken anmälda och alla kom. Det var tydligen en bra uppslutning då det börjar gå trögare att sälja lägenheter just nu. Det kändes så konstigt att lämna sitt hem för att andra skulle komma in och kritiskt granska och bestämma om det var något de skulle kunna tänka sig att bo i. Jag hade iaf städat som en galning hela dagen och så här rent och fint har vi nog aldrig haft här hemma..:) Vill de inte köpa lägenheten beror det iaf inte på att det inte var städat..;) Vad tycks?

       

Jäkla bilder! Fattar inte varför vissa lägger sig ner fast de är rättvända innan! Grr!!!  Ett tillägg till vardagsrumsbilden: Tog såklart bort "tv-dosorna" innan visningen..:) 


Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på tur. Det verkade som det hade gått bra på visningen och enligt mäklaren var det några som ville titta igen. Det förstår man ju såklart. Usch, känns lite nervöst...tänk om den inte blir såld!? Då får vi väl hyra ut den ett tag isf... men HÅLL TUMMARNA allihopa. 


Måste ju sätta in en bild på guldklimparna också!..:) Morgonmys i våran säng är ju inte helt fel tycker Victor och Vilma.      

Idag har Vilma och jag bara en slappardag medans storebror är på dagis. Jag var helt slut igår efter min maratonstädning. Nästa visning är på måndag, så det blir Thomas som får städa på söndag...;)  

Av Camilla - 2 oktober 2011 20:59

Här hemma är det fullt upp just nu. Efter husköpet har det blivit tusen saker att göra! Närmast i tid är visning av vår lägenhet på tisdag. Helgen har därför gått åt bla till plockning av saker, rensning av garderober och städning såklart! Några säckar kläder blev det till Erikshjälpen, kommer garanterat bli fler!, några kartonger med krukor, ljusstakar mm blev det också. Sedan blev det även några slängsäckar såklart. Kommer att ta tid detta, speciellt med två små barn hemma också. Därför är det lika bra att börja i tid... Håll nu tummarna att det är någon som vill köpa vår lägenhet.. Mkt att tänka på nu  

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards