Tuffevictor

Alla inlägg under oktober 2011

Av Camilla - 19 oktober 2011 10:04

Jag är också med och tävlar hos endenise.se om dessa mysiga och fina bädddset från LillaKotten åt Vilma. Var med och tävla du med! Gå in här! 

 

Av Camilla - 19 oktober 2011 09:38

EN sådan här Wigglekart skulle Victor verkligen älska!! Varje morgon hoppar han på sin lilla plastiga sparkbil och åker runt i lägenheten med en väldans fart. Den låter förskräckligt mot våra hårda golv och jag tror nog grannarna ligger och håller för öronen när han är i farten. Den här verkar vara ganska smidig och ljudlös. Jag är med och tävlar om en sådan hos Fröken M och hoppas verkligen på TUR! Var med ni också!..:) Gå in här!

 

Av Camilla - 16 oktober 2011 21:06

I fredags fyllde Victors och Vilmas kusin Arvid 6 år! Tiden går verkligen fort. Helt otroligt så var vi alla hyffsat friska så vi kunde ses och fira honom i lördags...:) Arvid är Victors stora idol och hans namn nämns nog tiotalet gånger varje dag här hemma. Victor blev såklart jätteglad när han äntligen fick träffa Arvid och även "lillkusinen" Alfred. De kom riktigt bra överrens denna gång! Grabbarna grus. Arvid fick en bana till Bey Blades samt en BeyBlade. Jag hade helt missat vad det var, men en grabb i 6-års åldern tycker tydligen det är superkul! Ja ja, han blev iaf supernöjd! Vi var också nöjda efter vi fått god middag och tårta därpå! 

          

Av Camilla - 15 oktober 2011 12:49

Vilma kan redan det där med att pussas. Igårkväll hade hon och söta lammet ett pusskalas..:) Gogumman är så söt!   


 

Av Camilla - 14 oktober 2011 15:06

Att vara ute en fin höstdag är så skönt! Frisk och klar luft och solen som värmer..ja, lite iaf. Synd bara att det ska blåsa så mkt, det är bland det värsta jag vet! Men när man sedan kommer in i värmen och blir sådär rödblommig om kinderna, då mår man bra..:) 

          

Av Camilla - 10 oktober 2011 13:43

Tiden går verkligen fort nu. Dagarna bara svischar förbi och vi är i mitten av oktober. Snart blir lillan 3 månader!. Fattar inte att hon funnits med oss så länge och samtidigt känns det som hon alltid gjort det. Konstigt det där. Men hon har en självklar plats i familjen vår lilla gumma. Hennes goa storebror är så snäll med henne, även om han fortfarande kan bli lite väl hårdhänt ibland. Men han är väldens bästa bror och de kommer nog ha jätteskoj med varandra när Vilma blir lite större. Mammas busiga mirakel!    

Igår skrattade Vilma för första gången också! Thomas och jag blev jättepaff..:) Det bara kom och vi gjorde inget speciellt för att locka fram det. Hon låg i min famn och mitt bh-band och linne hade åkt ner från axeln. När jag drog upp det igen började hon skratta. Hihi, lät så gulligt och det kom en liten tår i mina ögon..:) 

Av Camilla - 8 oktober 2011 18:56

Härlig eftermiddag i solen (men även blåsten) på Norra Berget med fina barndomsvänner och deras barn. Tänk, nu har vi alla 2 barn var, tyckte nyss vi var ute på krogen och rännde..;)

            

Av Camilla - 7 oktober 2011 20:06

Igår var det 52 läsare på bloggen men bara EN kommentar! Fy skäms på er, förutom Emma som lämnade en kommentar här och Anna T som lämnade en på Facebook. Tack söta ni!   


Till er andra: 

 


Skärpning!


(Nä, det är inte min hand, riktigt så håriga armar och hand har jag inte..:))

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards