Tuffevictor

Alla inlägg under juli 2011

Av Camilla - 10 juli 2011 21:00

Idag kom familjen R och hälsade på oss i stugan. Som alltid är det jättetrevligt när vi ses, synd tiden går så fort bara..:( Vädret var varierande mellan sol och molnigt, men luften var varm så det var helt ok! Blev såklart bad för småtrollen! Och så fika såklart. Min mage har nog inte bara vuxit av graviditeten, utan av alla bullar också..;)

      

Av Camilla - 10 juli 2011 20:11

I fredags kom Victors busiga kusiner, Arvid och Alfred och hälsade på. När de härjar runt alla tre så kan jag säga att det blir ganska livat! Men kul också såklart!..:) Solen strålade hela dagen och det var jättevarmt, så det blev mycket lek och bad. Alla tre älskar att bada och de ville aldrig kliva upp...:) Härligt med sommar, sol och bad! Och massa fika och grillning såklart!

                

Av Camilla - 9 juli 2011 12:17

             

Av Camilla - 9 juli 2011 08:20

Sitter på stugaltanen i solen och väntar på morgonfika..:) vilken otroligt härlig morgon, 24 grader nyss och då hade solen inte ens tittat fram. Victor sover fortfarande, var längesedan han sov så länge..men härjar man med kusinerna en hel dag med sol och bad så tar det på! Jag har sovit som en kratta i natt, har varit sååå varmt och så lyckades jag bränna axlarna igår så kunde inte ligga skönt på sidan.. Och på rygg går ju inte! Har bara legat och snurrat hela natten.. Idag får det bli en slappardag här i stugan.. Vad pysslar ni med en lördag som denna? Bilder kommer så snart vi tagit hit datan, blir lite sur att de fortfarande inte fixat så man kan byta varken text, storlek och ladda upp bilder från paddan.. Men det ska komma har bloggplatsen sagt, så får väl bara snällt vänta! Kram till er alla!

Av Camilla - 5 juli 2011 20:03

Idag blev det en tur till Norra berget. Härligt väder och roliga djur att kolla på! Kunde inte bli bättre, Victor tyckte det var såå skoj! Det var verkligen mycket folk där! Träffade några arbetskamrater som var där med sina knoddar. Dit kommer vi åka fler gånger i sommar!

         Imorgon ska jag till barnmorskan vid 8-tiden, sedan åker vi och handlar och därefter direkt till stugan. Hoppas på några dagars sol och bad!  

Av Camilla - 5 juli 2011 10:51

Nu sitter lilleman och jag och väntar på att pappa Thomas ska komma hem snart! Han har jobbat undan så bra och kunde nog gå efter lunch idag! Då har vi semester allihopa!! Så skönt det ska bli..:) Vi får förhoppningsvis några veckor tillsammans bara vi tre innan nästa lilla knodd kommer...:)

 

Såhär kommer jag se ut i sommar, slående likhet!..:)

  

Av Camilla - 3 juli 2011 20:30

I lördags åkte vi ut till stugan trots att vädret inte var det bästa. Det var varmt i luften men solen lyste med sin frånvaro. Men för Victor spelar det ingen roll vad det är för väder, bara han får vara ute. Han fick bla ett roligt tält av farmor och farfar som han genast ville testa. Men han har haft fullt upp med annat också. Som att vattna alla blommor, flera gånger om, fiska, leka med bilar, springa efter fotbollen mm mm. Vi åkte dock hem i em trots att solen då hittat fram. Thomas jobbar imorgon  men förhoppningsvis behöver han inte jobba så många dagar denna vecka då han ligger bra till med det han skall göra innan sin ledighet. Skönt!


Här kommer bilder ifrån helgen..

          

Victor kommer att bli en storfiskare, det är det ingen tvivel om! Kolla här vilken teknik..;)


 

Imorgon går jag förresten in i vecka 36. Skönt! Har ju hela tiden varit lite inställd på tidig födsel, men nu börjar det närma sig slutveckan..:) Får se när lilla parveln tänker titta ut.

Kom ihåg att sätta en röst i omröstningen. Vad tror ni? Flicka eller pojke? Här kommer en magbild som kanske gör det lite lättare för er att gissa. Tar ju bara 1 sekund att sätta dit din röst! Kom igen nu!...:) Och kommentera gärna! Var inte en sån tråkmåns..;)

  



Av Camilla - 1 juli 2011 20:56

Nu börjar det närma sig nedkomst av Victors syskon och vårt lilla mirakel.   


Jag har skapat en ny omröstning med frågan om vad ni tror att det blir? Flicka eller pojke? Vore kul om ni röstade!..:)

Ni får gärna skriva en kommentar här också om ni vill så jag vet vem som gissar..:)

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards