Tuffevictor

Alla inlägg under december 2010

Av Camilla - 11 december 2010 18:24

Bilden talar egentligen för sig själv..:) Om Victor vill kan han bli väääldigt lång och öppnar nu stängda dörrar... Armarna kan bli flera meter lång när han vill ha något... Nu är inget säkert längre..;) Duktig att stå på tårna är han oxå!.. Lilla buse!

  

Av Camilla - 9 december 2010 21:10

Oj vad jag är dålig på att uppdatera nu känner jag. Men det är liksom fullt upp på dagarna med lilleman och även på eftermiddagarna. Märks att det börja lacka mot jul nu, mkt att dona med. Vi var ut en sväng till Birsta idag igen när Thomas kommit hem från jobbet. Fler klappar blev inhandlade och nu är vi på god väg med dem, skönt! Ska försöka göra klart allt under nästa vecka så vi bara kan ta det lugnt och njuta julveckan sedan. Det ska bl a bakas julgodis, pyntas klart med tomtar och klä granen såklart, fler julklappar ska handlas och slås in... Ja sysslorna är många och dagarna mot julafton krymper. Imorgon ska jag ju dessutom jobba och nästa vecka blir det jobb både torsdag och fredag. Hux  flux  är det julafton! Men längtar!..:)

 

Här kommer bilder på lilleman. Att låna pappas Iphone är kul tycker han. Tänk vad de lär sig fort! Finns ett spel med olika djur som låter när man trycker på dem. Man kan även ställa in så en röst frågar vart ex grisen är, bland tre andra djur. Victor är duktig och trycker rätt nästan varje gång nu på de olika djuren! Han vill nog snart ha en egen Iphone, nästa jul kanske?..;)  

  

  

Av Camilla - 8 december 2010 14:14

I em ska Thomas och jag ge oss ut på julklappsjakt. Klapparna finns nedskrivna på en lista men får se hur många som hinns med och vilka som är slut. Brukar ju alltid vara så! Men skönt ändå att veta vad man ska köpa så man slipper gå runt och småtitta i onödan. Här ska det gå undan!..:) Farmor och farfar kommer och är barnvakt åt lilleman, skönt att kunna springa själv i jakten. Håll tummarna att det blir lite klappar inköpta!

  


Av Camilla - 7 december 2010 13:57

Visst får man ha några lata dagar inne när kylan biter ute? Det har iaf Victor och jag och vi myser och pyser och busar tillsammans.   Vi börjar dessutom att bli lite förkylda här hemma. Jag har lite ont i halsen och kroppen idag och Thomas vaknade upp med en röst hesare än Sven Wollter..;) Lilleman verkar dock pigg och kry, peppar peppar.

 

Läsa bok är mysigt tycker Victor...

 

   

Någon har sett hur pappa brukar göra när han kommer hem från jobbet..;)

       

Av Camilla - 5 december 2010 20:38

Hoppas ni inte glömt att tända det andra ljuset idag. Tänk, nu är det inte långt kvar till julafton! Jag älskar verkligen julen och det ska bli så mysigt att få fira den med hela familjen i år. Förra året jobbade både mamma och pappa julafton, men i år är de alltså oxå lediga!

  

Idag har vi inte gjort nåt speciellt. Fortfarande jättekallt ute och det är så tråkigt! Imorgon skulle det bli lite varmare och då får vi passa på att gå ut, skulle ju bli kallare igen på tisdag.

 

Det gick förresten bra att jobba i fredags. Det var dock mycket ovant att ställa klockan och ge sig iväg utan lilleman. Dagen gick iaf jättefort då jag hade fullt upp med info hela dagen. Men snacka om att jag var trött när jag kom hem! Jag har nog inte varit så trött under hela tiden efter lilleman kom. Men det tar på att behöva använda hjärncellerna igen..:)

Hemma hade det såklart gått jättebra för Victor att vara med pappa.. och tvärtom. Men jag trodde inget annat heller...   

  

Av Camilla - 4 december 2010 21:32

Idag träffade vi familjen R för en stunds julfirande på Norra Bergets julmarknad. Det var kallt som attan men vi trotsade kylan för att få oss lite julstämning. Det fick vi också, iaf jag. Många mysiga stånd med div saker fanns det, men det enda som Thomas och jag kom hem med var en påse nybakat tunnbröd. Som vi för övrigt snart ska smaka på...

 

Tomten var såklart på plats! Tror inte Victor brydde sig så mkt om honom dock.. Hi hi

  

Påpylsade grabbar... Men skönt att inte frysa!

Cassandra fick chansen att lämna sin önskelista till Tomten. Då blev hon glad såklart! Nu längtar hon nog extra mkt till julafton..:)

        

Imorgon är det andra advent, tiden går verkligen fort nu. De första julklapparna inhandlades iallafall tidigare idag och det känns skönt att ha kommit igång! Ni alla har väl redan köpt klart?...Men bara första är köpt brukar det rulla på sedan! 

Av Camilla - 3 december 2010 21:59

Fy vad jag är trött nu. Det tar på att vara arbetande mamma. Har bara en sak som jag orkar säga just nu...och det är:

  

Av Camilla - 2 december 2010 21:58

Jaha, så nu sitter jag här kvällen före dagen jag ska börja jobba. Men hur är det möjligt att det snart har gått 1½  år sedan jag jobbade sist? Jag tycker nyss att Victor föddes och jag hade en lååång "ledighet" framför mig. Jag vet att det kommer att kännas som om jag aldrig varit borta därifrån när jag jobbat nån timme. Då kommer allt att kännas som vanligt, kanske lika bra det. Egentligen ska jag vara barnledig till januari, men eftersom Thomas måste ta  ut några semesterdagar som han inte kan spara, så passar jag på att jobba lite. Så jag ska inte klaga, börjar ju i mycket luuugn takt...:)

 

Så här kommer det se ut imorgon...

  

Och så om några veckor..;)

  

Victor och jag har iaf haft en riktig mysdag idag. Jag har verkligen passat på att snusa, krama och pussa på honom idag! Kommer nog längta sjukt mycket efter honom imorgon. Vi har haft hela dagen för oss själva, Thomas kom just hem då han haft nån grej med jobbet och varit på hockey. Imorgon blir det han och Victor. Det kommer garanterat gå jättebra! Mina fina grabbar fixar det nog galant och jag förväntar mig en god middag när jag kommer hem efter min första dag på jobbet.;)

 

Puss älskade Victor. Hoppas du får en rolig dag med pappa imorgon!   

  

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards