Tuffevictor

Alla inlägg under december 2010

Av Camilla - 21 december 2010 20:33

Grattis älskling på Thomasdagen!..:)

 

Blev en suddig bild idag då jag inte hade någon blixt på kameran när jag knäppte den. Men tyckte den blev effektfull ändå! Så den får duga..:)

   

Ikväll har vi fikat gott då farmor och farfar varit här på namnsdagsfika. Vi fick en massa bröd och kakor av farmor, ja farfar har säkert varit med och bakat han med..:) Nu har vi frysen full, så vill någon komma på fika så är det bara att dyka upp..;) Tack så mkt, ni är så snälla som bakar så gott åt oss! 

 

Mattias, en barndomskamrat till Thomas kom också förbi på en fika ikväll och lämnade en julklapp till Victor. Tack, det var snällt!

 

Det mesta är nu klart inför jul, men nån Rocky Road har jag inte hunnit sno ihop ännu!! Men imorgon måste det bara bli av! Ingen jul utan R R...:)

 

Hoppas ni alla har det bra och myser på så här dagarna före julafton..det gör iaf vi.

Av Camilla - 19 december 2010 21:05

Idag fyller Victors kusin Alfred 1 år och vi var såklart där och firade honom med paket och åt tårta. :) Nu var det länge sedan vi sågs då det varit sjukstuga där, både förkylningar och vattkoppor. Men nu var de pigga och krya och Victor tyckte det var kul att få träffa sina kusiner!

  

  

  

Arvid längtar tills jultomten kommer! På sitt rum har han pyntat så fint i sin väntan på julen..

  

Av Camilla - 19 december 2010 21:00

Här fortsätter snön att vräka ner...har snöat i flera dagar nu. Jag gillar snö, men varför måste det komma så mycket på en och samma gång? Snön hinns ju inte mer än att skottas bort så är det fullt med snö där igen... Men kul för alla barn! Victor tyckte det var superskoj att vara ute idag trots snöyra..:)

  

Pappa fick inte skotta i fred...Victor ville hellre att han skulle skjutsa honom på spaden..:) Tokis!

  

  

  

Av Camilla - 19 december 2010 20:52

Nu går det undan! Fjärde Advent idag och Julen står för dörren! Så idag var det dax för knäckkok. Eftersom vi använder termometer i knäcksmeten så blev de perfekta! Mums så gott! Så där härligt mjuka och sega... Imorgon blir det nog Rocky Road som står på schemat, de är ju så goda så måste göra dem nära jul så de inte tar slut innan julafton...:) Vad har ni för favoritgodis till jul?

  

  

Av Camilla - 17 december 2010 21:01

Ikväll har vi klätt granen här hemma. Tomtenissen Victor var sprallig och tyckte det var jätteskoj tror jag. Spännande för honom med alla ljusen, kulor och glitter. Han varså duktig och hjälpte till, på sitt lilla vis..;) Nu står den här i all sin prakt och sprider värme och ljus, så mysigt! Om en vecka är det julaftons kväll och all stress är då över..

 

Jag har jobbat i dagarna två och därför har det blivit lite dålig uppdatering av bloggen, sorry! Det har iaf gått bra för både mig och lilleman och pappa här hemma. Nyttigt för oss alla med lite förändring men såklart så längtar jag super mkt efter lillsnusen när arbetsdagen är över. Nästa vecka är jag dock hel-ledig och Thomas from onsdag. Skönt! Då blir det julmys för hela slanten! Klapparna är så gott som färdighandlade, bara julgodiset kvar nu tror jag.. Det fixar vi i helgen!..:)

  

  

  

  

  

Av Camilla - 14 december 2010 20:45

låta bli!...:) Oj vad de här Tomtemagneterna såg skojiga ut! Jag måste bara känna på dem lite...men får nog inte för mamma... Hmm, hur ska jag göra?

  

Äh, bara en gång, hon kanske inte märker nåt...

  

Ojdå, nä...inget undgår mamma!..:)

  

Nu mera sitter de utom räckhåll för lilleman...hihi..men misstänker att diskborsten på golvet användes som hjälp för att få ner dom, smart liten kille!... 

Av Camilla - 12 december 2010 20:49

Jaha, så var det redan 3:e Advent. Jag har sagt det förut och säger det igen, oj vad tiden går fort!!

 

Idag har vi varit inne hela dagen, förutom Thomas som åkte och handlade lite. Victor är snorig, lite hostig och haft lite feber. Han är dock pigg och glad för det mesta ändå, lillgubben. Hoppas det inte blir någon långvarig förkylning, inge vidare att vara hängig.

 

Vi har iaf bakat Lussebullar idag, eller Lussekatter som vissa säger. Vi gjorde inte så många, men räcker nog till några mysiga fikastunder nu i jul. De blev helt Ok! Var ju tvungen att smaka till adventsfikat...:)

  

    

 

Av Camilla - 12 december 2010 14:41

Victor har fattat det där med att vara vän med Tomten. Han tycker verkligen om Tomtar och igår när vi tog fram några av dem blev han jätteglad. Han lyser som en sol när han tittar på Tomtarna och den här stora var såklart en favorit. Att krama honom var inga problem, får se om det går lika bra på Julafton när riktiga Tomten kommer. :)

  

  

  

Älskade lilla söta kramiga gokille. Så snäll som du är så kommer nog Tomten med många julklappar ska du se!   

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards