Tuffevictor

Alla inlägg under november 2010

Av Camilla - 5 november 2010 16:19

Igår efter att Thomas jobbat klart åkte vi ut till Rusta en sväng för att inhandla en ryamatta jag sett i deras reklamblad. (Ja, jag vet...kollar mkt i reklamblad nu) Jag hade tänkt köpa en grön men när vi åkte därifrån var det en plommonfärgad ryamatta som följde med oss hem. Jag gillar verkligen lila och tror det kommer bli jättebra! Det är ju iof snart jul och då har vi alltid en speciell ryamatta i vardagsrummet, men sedan blir det lila som gäller.

   En sådan här matta fast lila köpte vi.

 

De hade jättemkt fina julsaker där och jag skulle kunna handla hur mycket som helst! Men det finns inte plats för fler julsaker så länge vi bor i lägenhet. Dessutom så har varje julprydnad sin egna plats i lägenheten år från år....har blivit som en tradition att sätta dom på samma ställe varje jul. Tror det är många som har det så.

 

Jag tyckte dock att de här fönsterdekorationslamporna var fina. De skulle passa bra i fönstret i Victors rum. Tror Tomten var finast, men de andra var fina också. De är 45*25 cm.

       

Av Camilla - 4 november 2010 16:45

   

   

   

   

   

     

Av Camilla - 4 november 2010 12:00

Victor och jag har haft en skön förmiddag idag med en massa innelek. Victor har vaknat 6.30 varje dag sedan vi ställde om klockan förra helgen och jag har varit jättetrött hela veckan. Victor brukade ju sova till 8-8.30 innan vi ställde om den dumma klockan, men nu har vi gått upp medans det fortfarande är mörk ute. Imorse vaknade han till vid 6.30 men jag var så trött så jag låg kvar stilla i sängen..och vips så vaknade jag 8.30 nästa gång! Så skönt, Victor hade somnat om han med!..Duktig kille...

 

Nu har vi spelat innebandy och lekt med bilar och strax är det dax för lite lunch. Därefter klär vi på oss och tar en promenad in till stan. Victor får då sova i vagnen. Vi åker nog hem med pappa Thomas när han slutar jobbet vid tre-tiden. Han är flexledig imorgon, då de bara hade en 4-timmars arbetsdag. Härligt, då blir det en långhelg tillsammans.   Vad ska ni göra idag? Ha en bra dag vad än ni gör.

  

(Bilden lånad från nätet.)


Av Camilla - 3 november 2010 12:59

  

  

   

  

Av Camilla - 2 november 2010 20:43

Alltså, vad är det med mig och ananas? Jag verkligen älskar färsk ananas, kanske lite för mkt!? Varje gång vi köper hem färsk ananas, som ofta bara kostar 10 kr!, så känns det som jag måste vänta till ett speciellt tillfälle för att äta den. Den är ju så festligt god liksom. Men det där festliga tillfället kommer typ aldrig och till slut när jag bestämmer mig för att äta den så har den blivit brun och dålig!! Jag gör lika varje gång jag köper hem!! Blir alltid att jag får kasta den gooooda ananasen bara för att jag väntat för länge! Och jag blir alltid lika besviken. Idag har vi köpt hem två stycken och jag har redan bestämt mig för att äta en av dem ikväll. Nu får inte någon fler ananas gå förlorad pga av mina dumheter! Knasigt va?  

  

Av Camilla - 1 november 2010 18:54

Igår åkte vi ut till Alnön och hade födelsedagsfirande gånger 3. Pappa fyllde år förra fredagen, mamma fyllde år igår och syrran fyller på fredag! Eftersom mamma och pappa jobbar nästa helg så passade de på att gratta syrran också, men vi tar det till helgen när hon fyller. Det blev såklart kaffe och tårta! Gott som vanligt.   

 

Vi började med att vara ute lite, skönt att få lite frisk höstluft.

 

Mormor läser för bröderna Alfred och Arvid...

Victor hade sett något spännande på gatan som han hellre utforskade än att sitta stilla och lyssna på saga.  Busis!   

Väl inne blev det såklart en massa skoj, Victor var nöjd med dagen hos kusinerna när han åkte hem.

   

   

När vi skulle åka hem och stod i hallen och klädde på oss hörde vi en konstig smäll. Vi undrade alla vad det var men kom aldrig fram till något. När vi sedan kom till bilen och skulle sätta in Victor i bilstolen kom nästa smäll! Fy vad högt det lät! Sedan såg vi svart rök som bolmade upp på andra sidan av Alnösundet, vid Tunadal. Thomas och jag var tvungen att stanna upp och titta vad som hände!? Det tog inte lång stund innan det kom en massa blåljus dit och då kom nästa smäll, pang!... Fy, jag tyckte det var jätteotäckt! Visste ju inte vad det var som hände...vågade knappt åka hem över bron... Hi hi...lät ju som ett bombattentat. Men det var tydligen en truck som hade fattat eld och smällarna vi hörde var däcken som expoderade. Ja, otäckt var det iaf....

 

Hörrni...visst är det lite bökigt att det blivit vintertid!? Victor som har haft så bra rutiner för sovtider, nu blir allt knas och det kommer nog ta lite tid att få in sovrutinerna igen. Varför ställer vi om klockan egentligen? Borde slopas...  

Av Camilla - 1 november 2010 12:27

I Ikeas reklamblad över julsaker hittade jag detta uppläggningsfat. Det skulle ju passa jättefint att ha på bordet med det traditionella julgodiset. Överst får Thomas knäck ligga och under får mina Rocky Roads ligga. Ja, så får det bli...ett sånt ska jag ha.

  

Av Camilla - 1 november 2010 12:17

Tittar i reklambladet från Jysk och ser att de har rea på jättefina påslakanset. De kostar nu 150 kronor, billigt och bra! Storleken är 115*130 cm. Fanns flera motiv, men jag tror att Victor skulle vilja ha Händige Manny eller Musse Pigg...eller Rorry kanske? Hi hi, han gillar ju alla tre barnprogrammen jättemkt! Svårt val då alla ser så fina ut! Har man en liten tös där hemma så passar kanske Hello Kitty bra?  Skynda Fynda! Priserna gäller tom 7 november.

      

     

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Skapa flashcards