Tuffevictor

Alla inlägg under november 2010

Av Camilla - 11 november 2010 13:15

Med posten igår kom mössan och scarfen/dregglisen som jag vann av Älskade hjärtegryn.  Både mössan och scarfen var jättefin! Mössan blir perfekt till våren när det inte är så kallt ute. Victor gillade sin nya mössa och scarf. Snygg blev han också. Eller hur?

   

    

Av Camilla - 10 november 2010 19:22

Idag fick Victor och jag besök av fina Gunilla. Vi har jobbat ihop för typ 10 år sedan och det var jättelänge sedan vi sågs! Det var så kul att träffa henne för en fika och prata om både nytt och gammalt. Hon hade med sig en supergod äppelpaj från Charm och en fin present! Tack så hemskt mycket! (Om du nu läser detta)

  

Presenten jag fick var ett glögg-te! Spännande, undra hur det smakar? Fint var det iaf!

    

Nästa gång vi ses får Isak och Agnes också vara med..  

Av Camilla - 10 november 2010 14:37

Snön som började falla igår kväll har bara fortsatt och fortsatt att falla. Nu är det ett helt vitt vinterland ute! Mys! Fick nästan julkänslor imorse när jag tittade ut genom fönstet. Men det är ju inte långt kvar innan det är dags att sätta upp adventsljusstakar mm. Victor blev lite brydd när han tittade ut genom fönstret, mä! mä! sa han flera gånger och pekade ut på snön. Han undrar nog vad det är. Vi ska ta och gå ut en sväng snart, vi har haft fikafrämmande så har inte haft möjlighet att gå ut tidigare. Men bäst att klä på sig varmt! Finns inge värre än att frysa.   

  

Av Camilla - 9 november 2010 22:27

Idag har det varit en bra dag.   Ja, alla dagar är ju mestadels bra, men idag har den varit extra mysig. Efter Victors tupplur mitt på dagen kom mormor och morfar och hälsade på. (Victors) Det var ju toppenkul tyckte Victor och härjade på hejvilt. När de skulle åka blev han dock jätteledsen. Han har börjat bli ledsen nu när han skall säga adjö till de som har varit här och hälsat på. Det är nog för att han tycker det är så roligt att träffa andra än sin tråkiga morsa...    Knäppte dock inte ett enda kort medans de var här...  Ja ja...

 

Efter att Thomas kommit hem från jobbet och vi ätit middag (Fiskpinnar, potatis och spenat för er som undrar..;) så åkte vi ut till kusinerna på Alnö. Eftersom kusin Alfred fick öroninflammation i slutet på förra veckan så kunde vi inte fira syrran då hon fyllde år. Men nu har han ätit penicillin och piggnat på sig, så ikväll passade det bra.

 

Knäppte inte så många bilder härifrån heller...men kan bjuda på kusinerna bus i en liten fejd...

  

om bollen...:)    

Victor gick segrande ur matchen... Men Alfred var en god förlorare och var lika glad för det, även om han ser lite sammanbiten ut just på bilden. Mosters goklimp!   

  

Nu är det snart dax att koja. Och ute yr snön! Ja, ikväll kommer första snön för i år. Synd dock att den inte dalar så där fint utan blåser som attan ifrån sidan. Snöyrande skall tydligen fortsätta imorgon och det kan tom bli snökaos. Hoppas att det inte blir det!  Men ikväll var jag iaf tvungen att sjunga "Ja se det snöar, Ja se det snöar, det var väl roligt! Hurra! Det gör jag alltid när jag ser första snön... Mysigt!  

Av Camilla - 8 november 2010 18:05

Victor är verkligen intresserad av djur. Han blir alltid så glad när han ser hundar och katter när vi är ute. När vi är i lekparken brukar det ofta gå förbi människor med sina hundar och i huset mittemot finns en katt. Det har nu Victor lagt på minnet och idag när vi var i lekparken stod han hela tiden vid staketet och tittade ut på vägen efter hundar och katter. Några hundar kom och gick förbi, men ingen katt såg vi...   Sötnos!

  

  

Av Camilla - 7 november 2010 19:25

Nu var det länge sedan jag la ut några nya stödtecken. Måste säga att vi inte alls gör lika mycket stödtecken här hemma som vi gjorde när Victor var riktigt liten. Visst gör vi lite tecken då och då, men ibland glöms det bort tyvärr. Synd för det fungerar verkligen. Han säger ju ord då och då på just sådant vi gjort/gör stödtecken på, som tex klocka, boll, lampa och katt.

 

Ikväll när Victor skulle bada så sa jag till honom: Vill du bada Victor? På en gång så gjorde Victor stödtecknet för bada! Jag kan säga att jag inte gjort det tecknet många gånger, men Victor måste ha snappat upp det ändå! Lillhjärtat! Det var så gulligt att se honom dra sina händer över magen som om han tvättade sig.   Det dröjer nog inte länge förrän han säger ordet bada också.

  

Här kommer några stödtecken som passar nu till vintern.

  

  

  

Av Camilla - 6 november 2010 18:03

  

Victor ville bara kolla in här en snabbis och säga hej! Hoppas att ni har en bra lördag!

 

Kan ju passa på att skriva några rader. Dagen idag har känts väldigt lång då vi hunnit med massor! Började med att gå ut på lekparken vid 10-tiden. Victor härjade på en bra stund och fick även sällskap av några lekkamrater vid namn Erik och Ella. Kul! När Victor sedan sov så kom farmor och farfar och hälsade på. Thomas och jag passade då på att gå ner i källaren för att rensa förrådet. Fy vad mkt saker vi har! Jag har inte varit ner till förrådet på flera år, men nu var det bara att bita i det sura äpplet! Det blev några säckar med jackor, mattor, lampor mm till Erikshjälpen och sedan har vi ställt fram allt som får följa med till soptippen när soffan och bokhyllan skall köras dit med släpvagn. Skönt att bli av med lite grejer! När vi kom upp igen hade Victor vaknat och busade för fullt med farmor och farfar. När de åkt var det middagstid och vi gjorde egen potatisgratäng, fläskfile och rödvinssås. Riktigt gott blev det. Vi har nu nyss ätit och strax ska Victor få ett kvällsbad. Han somnar förhoppningsvis i skaplig tid ikväll så vi kan sätta oss i soffan och kolla på "Så mycket bättre" Det är riktigt bra tycker jag... Ha det gott! Over and out...     

Av Camilla - 5 november 2010 20:46

Idag fick vi besök av Maria och Charlie. Det var så kul att ses då det blir alltför sällan! Grabbarna är ju nästan lika gamla och har så skoj ihop. Victor blev så ledsen när de åkte, men förhoppningsvis ses vi snart igen!   

  

  

 

Kul att ni kom och hälsade på!   

 

När Victor skulle sova sedan så tog Thomas, jag och Victor i vagnen, en promenad in till stan. Jag skulle köpa en present till syrran som fyller år idag, grattis grattis!. Men jag kom även hem med några små påsar, bl a en lila duk, lila blockljus och två lila ljuslyktor.   På mittenbilden ovan ser ni förresten skymten av den nya lila ryamattan.  

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards