Tuffevictor

Alla inlägg under september 2010

Av Camilla - 18 september 2010 18:01

Idag har vi hunnit med massor av saker! Tripp till Birsta, visit hos kusinerna och fika hos Victors farmor (farfar jobbade). Lagat god lördagsmat (Recept kommer sedan) och busat med prinsen såklart...

 

Alltså, vilka goa gubbar vi har! Sötaste och gladaste kusinerna... 

 

 

   

   

   

   

Finaste bröderna! Mosters goklimpar..  

       

Av Camilla - 17 september 2010 13:12

Världens bästa VICTOR! Vad vore livet utan dig vår ÄLSKADE guldklimp!   

 

  

Av Camilla - 16 september 2010 22:15

Trots ganska grått väder, regn och blåst, åkte vi ut en snabbis och tog upp bryggan i Lögdö. Det är inte det lättaste kan jag säga, den är ju så stor och tung! Först började Svärfar och Thomas kämpa med bryggan. Victor och jag tittade på under paraplyet... Victor måttligt road.

  

 

Victor blev ännu mindre road när jag till slut fick rycka in med min muskelmassa och hjälpa karlarna att få bryggan i land. Han fick då sitta i matstolen och kika och det var inte populärt kan jag säga!

 

   

Tur att de fick min hjälp för då fick vi snabbt upp den på land...   Usch, nu är sommaren verkligen över och hösten har kommit med besked. Sommaren tog slut från en dag till en annan och man gick bara och väntade att värmen skulle komma tillbaka, men icke! Ja ja, det är snart sommar och bryggisättning igen!..:)

 

När vi åkte från stugan passade vi på att svänga in hos kusinerna på Alnön på en snabbvisit. Mest för att Thomas skulle kolla deras dator som hux flux inte fungerade. Vi tog hem datorn eftersom det var snorigt och hostigt i huset.

 

Alfred tyckte det var kul att Victor kikade in... Victor blev inte lika glad...undra vad Alfred gjort, han ser så oskyldigt in i kameran..Hi hi...

   

   

Nu sover Victor gott och jag och Thomas sitter framför datan respektive Iphonen. Ha ha, ofta det ser ut så tyvärr... Men nu ska jag stänga ner för ikväll och se om det är nåt på tv att kolla på en stund innan det är dags att sova. Jag tycker torsdagen är den bästa kvällen på veckan får då är det liksom bara fredagen kvar sedan är det helg! Skönt!     

Av Camilla - 15 september 2010 18:07

Imorgon kommer det en mäklare hit för att värdera lägenheten. När vi var och kollade på ett hus, typ hus femtusen, för ett tag sedan blev vi erbjuden en värdering kostnadsfritt. Då vi letar efter hus med ljus och lykta kan det vara ganska bra att ligga steget före och ha sådant klart. Man binder sig inte trots att de kommer hit, säger de iallafall..:)

 

Maa detta har det därför sett ut såhär hemma idag!

     

Eller snarare såhär!..;)

  

  

Ha ha..nä, har faktiskt inte städat så mkt, mest på ytan! Vill ju att det ska se stort och luftigt ut! Man kan ju lura ögat om man tar bort lite saker.. Ja ja, håll tummarna att den värderas till en hyfsad slant! Vore fint!

Av Camilla - 14 september 2010 20:39

Idag har jag lyxat till det och varit till frissan för klippning och färg! Härligt att få en stund för sig själv och att bli ompysslad och slappa med en skvallerblaska. Thomas och Victor hade besök hemma av kusin Arvid då syrran och Alfred var på babysim. Det var nog fullt upp för Thomas tror jag..;) Jag blev hyffsat nöjd med håret, färgen brukar ofta spöka, men idag blev den helt Ok!

 

Ha ha, Victor ser lite förskräckt ut, han känner nog inte igen mig efter den nya mörka färgen och det ganska korta håret!

  

Arvid sitter och fikar med en tiggande Victor nedanför.. Hi hi...

    

Av Camilla - 13 september 2010 19:59

Visst är Sundsvall vackert lite från ovan. Efter maten idag åkte vi upp på Norra berget en sväng i det sköna höstvädret. Var jättelänge sedan jag/vi var upp till utkiksplatsen så vi gick dit och kikade innan lekparken. Fint va?

   

   

På lekparken var det jättelugnt. Victor fick dock sällskap av en katt, till hans stora förtjusning!

   

Gunga är så roligt! Victors ben går fram och tillbaka med en väldig fart. Sedan försökte han säga gunga flera gånger...och han lyckades nästan! Så duktig..:)...  

    

Åka rutschkana var också en höjdare. Men pappa Thomas fick hålla emot lite så det inte skulle gå för fort!

  

   

Skönt när måndagen har gått, då är veckan liksom igång. Ikväll är det mycket bra på tv så ser fram emot en mysig tv-kväll i soffan..    

Av Camilla - 12 september 2010 19:38

För ett tag sedan fick jag för mig att vi skulle möblera om lite i köket för att få intrycket att det är lite större. Idag gjorde vi slag i saken och flyttade bordet från fönstret till väggen istället. Bytte även lampa över bordet. Visst ser det lite större ut nu efteråt? Jag tycker iaf att det blev bättre än tidigare!   

 

FÖRE:

EFTER:

     

Av Camilla - 12 september 2010 17:50

Igår hade vi turen att bli bortbjuden på middag till familjen Ring.   Eftersom vi firade 7 år tillsammans så passade det ju bra att vi båda fick sätta oss till dukat bord!..;) Victor, Charlie och Cassandra härjade på tillsammans hela kvällen. De har ju så stort och rymligt så Victor tyckte nog det var jättelyxigt att kunna springa så fritt.. De var så snälla och söta med varandra...goklimparna våra!

 

Den här bilden är väl bara för gullig. Barn gillar verkligen Thomas. Jag tror att det beror på att han har barnasinnet kvar, är ärlig helt igenom och att han gillar att busa såklart! Sånt känner nog barn av...  

  

Söta syskonen Cassandra och Charlie!

   

Anders vet vart mannens plats i köket är...dvs vid spisen!    Hi hi, det var så roligt, de skulle bjuda på en middag i all enkelhet. Men Anders lagade maten i hela 3! timmar!..Men supergott blev det till slut iallafall!! Han är en hejare till kock!

  

Vi övriga sitter otåligt och väntar på att bli serverad...;)

 

Tack vänner för en trevlig eftermiddag/kväll med jättegod mat och efterrätt! Ni har ett sådant varmt och fint hem! Alltid lika mysigt att få komma hem till er.    

   

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards