Tuffevictor

Alla inlägg under juni 2010

Av Camilla - 17 juni 2010 19:49

Idag har Victor träffat sina kusiner på stan där Cityfesten pågår. Märkte dock inte av den så mkt? Verkar hända mer på em/kvällen samt på fredag och lördag. Arvid var dock nöjd att han fick träffa Nicke Nyfiken och Barbie! Han vågade sig fram direkt och fick en kram! Mosters hjärtegull!

  

Efter att han kramat Nicke Nyfiken så skulle han visa moster en överraskning! Spännande sa jag! Jag skulle titta bort och fick inte tjuvkika...  Vips sa hade han klättrat upp på en av stans alla drakar, helt själv!...Hi hi..han var så stolt och ville klättra upp på alla drakar som han såg...

   

Långt bak på bilden ser man skymten av Malin och Wilmer som också var på stan. Blev en liten pratstund med dem också! 

 

Efter att Arvid suttit på några drakar så gick vi på en liten shoppingrunda. Det var bara syrran som shoppade, eller jag köpte ju en BUS. (Brun-utan-sol) Men konstigt nog så fanns inte Vichy´s bus på Apoteket! De hade inte fått någon leverans på varan då den inte blivit godkänd i nåt test de gjort. Konstigt?? Jag blev rekommenderad ACO:s istället och jag köpte den.

 

När shoppingturen var klar så blev det glass i solen, som då lägligt tittade fram! Skönt!

  

Victor var vaken hela tiden vi var på stan, men här ser han rejält trött ut! Och det var han också. Han har blivit omöjlig att få att sova i vagnen, iallafall när det är för mycket rörelse runt omkring honom. Glassen smakade iaf mycket gott men nu till nåt äckligt. När vi satt på bänken sa Arvid: "Det var nån som kastade vatten på oss"? Nä, sa jag, det tror jag inte.. När vi gått därifrån och skulle skiljas åt såg syrran att jag hade nåt på jackärmen. Vad var det då? Jo en stor blaffa av fågelskit! Blä! Som tur är hade jag ju våtservetter i skötväskan och kunde ta bort det värsta! Då upptäcker jag att Arvid också har lite fågelskit på sin tröja! Oj oj, det var dock nära ögat att nån av oss kunde fått den i huvudet! Inte roligt!! Ha ha, men var tvungen att skratta. Var nog det som Arvid trodde var vatten!.   

 

Alfred låg och sov hela tiden då vi träffades och brydde sig inte om all dramatik. Ser ut att må gott där i vagnen!

   

 Tack för en mysig dag! Och det värmer i hjärtat när jag idag fick höra Arvid säga: "Du är så snäll moster"   Det är ett bra betyg det!   

Av Camilla - 16 juni 2010 20:18

Idag har Victor lekt med två nya kompisar, Hugo och Emilia.   Och stora Hugo får vi ju inte glömma! (Vi var i lekparken vid "Parken") Det tyckte han var toppenkul, förutom att han nog var tröttast i stan!..(Vägra sova i vagn när det finns annat att kolla på..:) Men han höll tappert igång ändå lilleman!   

 

När solen var framme var det riktigt varmt och skönt, men när den gick i moln kändes det att luften inte var så varm trots allt. Vi fick dock några mysiga timmar och hann med mycket prat, fikastund och lek såklart!

 

Lilla Hugo och stora Hugo körde bil! Victor stod och kollade med stora ögon, men vågade inte åka..:) Nästa gång kanske?

  

Åsså lite fikastund...

  

för att få lite till energi för mera lek! Victor surar lite för att han inte kan gå ännu...vill ju också vara med de andra och inte sitta i Sofias knä.. Hi hi, snart kan du gå du med lillhjärtat!

  

Tack Anki och Sofia, och småtrollen såklart, för en mysig dag! Det gör vi som sagt snart om igen!    

BUS

Av Camilla - 16 juni 2010 18:30

BUS= Brun Utan Sol..  

Jag har verkligen vita ben och de förblir nästan alltid vita somrarna igenom! Nu såg jag i en test att Vichy skulle ha en bra brun-utan-sol-kräm (bäst i testet). Jag ska nog ta och införskaffa mig en sådan och se om mina ben får någon färg i sommar? Om sommaren kommer dvs... kanske måste smörja in hela kroppen?    

  


Av Camilla - 15 juni 2010 20:41

Idag har Victor haft en dag med massa skoj! Först kom kusinerna på besök och det var ju jätteroligt! Victor sken som en sol när han såg Arvid och Alfred. Ja, de blev glada över att se Victor också! De lekte snällt ett par timmar tillsammans..    

 

Efter att kusinerna varit här och härjat sov Victor en lååång stund....    Skönt!

 

Efter att pappa kommit hem och middagen intagits så tog vi en promenad till lekparken och gungade lite i solskenet! Det var riktigt skönt ute och det doftar ju så underbart av all blomster, främst syrenerna tror jag! Åh, vad härligt att sommaren är här, bara ett högtryck som fattas!   

       

Efter en stund i lekparken tog vi en liten tur i elljusspåret. Men vi var inte de enda som var ute i spåret! Myggen var ju också där! Huga, var till att gå raskt och vifta bort alla myggor man såg...Brr...ryser!  

Nu sover lilleman gott i sin säng och Thomas håller på att fixa oss en god kvällsmacka med räkor och ägg! Lyx! Så nu blir det fika och lite   på tv... Sedan natti natti!     

Av Camilla - 14 juni 2010 10:42

Igår åkte vi ut till stugan för att få en heldag ute när lördagen blev en heldag inne!

Victor och jag tog det mest lugnt och pappa Thomas slet i flera timmar med gräsklippning!   Gräset var jättelångt och tog nog extra lång tid igår. Solen sken igenom molndiset då och då och vid de tillfällena blev det riktigt skönt. Annars blåste det som vanligt och var lite grått och ruggigt. Victor brydde sig inte så mkt om vädret, hade kul med farmor och farfar på gräset.   

 

Victor var dock lite brydd vad det var som pappa gick och drog på och som lät så högt! Han höll koll på gräsklipparen nästan hela tiden.   

     

Jag passade på att göra några kast med fiskespöt och den neongula jiggen, som jag vill få en fet abborre på. Men rätt som det var tog det tvärstopp och fiskespöt började tokrycka. Jag vevade och vevade och linan bara slirade! Panik! Kom och hjälp! Jag har en storfisk på G!    Ha ha, både Thomas och svärfar kom springandes! Jag fortsatte att veva och veva men fisken stod still! När jag slutade att veva så rusade den utåt! Gah, oj vilken puls jag hade! Thomas greppade kameran så klart! Men pang, linan gick av! Den lilla jiggen satt ju direkt på linan och det var ju inte alls tänkt att gammelgäddan skulle nappa på den!..;) Närå, vet inte riktigt hur stor den var! Men såg stor ut när den en gång gick upp och visade sig! Som tur var såg svärfar det också och sa att den var rejält stor! Tur att jag har ett vittne! Det syns dock iallafall på fiskespöt att fisken är stor! Se hur det böjer sig..   

Hoppas inte att svärfar motsätter sig att jag sätter in en bild på hans storgädda han fick för ett par år sedan! Min var nog snäppet större skulle jag tro...  

     

Det jag kan stoltsera med är en Brax på 1,8 kg eller vad det nu var!? Stor var den iallafall och jag var livrädd för den! Hi hi, är nog egentligen ingen storfiskare då jag är rädd för fiskarna!

       

 Obs! Båda fiskarna släpptes tillbaka i vattnet och simmar nog fortfarande omkring i sjön, ännu större och hungrigare kanske!   

 

Här kommer bilder som nog gör pappa Thomas stolt! Ser redan att Victor kommer få mammas och pappas intresse för fiske!..  

      

    

Av Camilla - 13 juni 2010 19:08

Igår hade vi en riktig innedag då det regnade och regnade ute...

  

Jag kan tycka att det är ganska mysigt med regniga dagar och igår tyckte jag att det var det! Victor trivdes också med en innedag tror jag, han härjade runt med mamma och pappa så vi var alldeles färdiga till slut! Lillskrutten har så mkt energi i sin lilla kropp och nu kryper han runt snabbt som attan! Han är verkligen överallt och i varje liten vrå! Han är som en liten dammsugare..  Det är inte en lugn stund nu!

  

 

   

   

När man härjar runt en hel dag blir man ju lite svettig...Hi hi! Så här ser en riktig busunge ut efter en dag full med bus!

   

Puh! När Victor somnat gott i sin säng så passade Thomas och jag på att kolla på en film. Det var ett tag sedan vi såg en film nu! Det blev den här, en lättsam kärlekskomedi. Den var helt klart sevärd, skönt att se filmer som man slipper tänka efter så mycket på, samt att få skratta lite är ju aldrig fel!

     

Måste ju även visa den fina sommarbuketten som jag fick av Thomas när han hade varit och handlat igår! Blommor piggar verkligen upp! Tack älskling!   

  

Av Camilla - 12 juni 2010 16:18

Igår hade vi en heldag med världens bästa mormor! (mamma) Victor och jag tog vagnen och mötte upp henne på stan. Det var mycket folk ute och vimlade på stan, men inne i butikerna var det lugnt. Såg några studenter när jag gick förbi Västermalms skola, blir så glad i kroppen av att se studenter! Minns sin egen som om den vore igår, fast det egentligen är 14 år sedan! Kan det verkligen stämma?? Oj vad gammal jag känner mig isf...  

 

Victor redo för en fm på stan. Han har dock fått dille på att hasa ner sig i vagnen, gör likadant i bilstolen när vi ska spänna fast honom, är ibland hopplöst att få på honom bältet! Busunge! Dagen till ära så har han på sig sin nya jacka (ej byxorna dock) som han fått av farmor och farfar! Han passade jättebra i den! Men den sitter bättre när han inte hasar ner sig i vagnen! Hi hi...

  

  

Väl på stan så satt Victor och kikade och kikade och att sova var helt omöjligt! Han kämpade emot trots att han var supertrött. Det blev därför inte någon lång shoppingtur för oss, men mormor hann som vanligt med att köpa lite kläder samt en rolig leksak till Victor!  

Här poserar Victor i sina nya jeans, som kan göras till shorts, samt linnet med texten "Mum+Dad=Me...   

  

Här sitter han och leker med sin nya leksak. En ratt med bakspegel, blinkers och en massa roliga knappar att trycka på! Hur kul som helst! Men lite brydd ser han allt ut lilleman!.

    

Tack älskade mormor för en mysig dag! Du är världens bästa mormor och mamma såklart!   

Av Camilla - 11 juni 2010 19:55

När Victor ska äta så vill han helst bara dricka..Hi hi...det är ju mycket roligare när man får göra saker själv. Jag kan ju! Ja, men äta får han inte göra själv ännu...för då skulle nog absolut ingenting komma i magen! Men snart är det väl dax för honom att få pröva på det också! Oj vad tiden går fort och vad stor du blir mammas och pappas lillprins!   

  

  

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards