Tuffevictor

Alla inlägg under maj 2010

Av Camilla - 19 maj 2010 11:07

Jag älskar mjölkchoklad och jag älskar polkagris... men måste erkänna att jag blev en aning skeptisk när Thomas häromdagen kom hem med Marabous nyhet = Marabou Polka. Det kändes inte som en kombination som skulle fungera men ack så fel jag hade! Mmmm säger jag bara! Den var verkligen kanongod! Fräsch och krispig! Farligt gott! Vågar ni pröva?

 

  

Av Camilla - 18 maj 2010 21:16

Jag har blivit förkyld med en eländig nästäppa! Fy vad det är trist med en täppt näsa som ändå droppar... grr... Tack för att det finns nässpray, det är räddningen för natten.

 

Så här fin känner jag mig nu... Hoppas det går över snart. Är inge vidare kul att vara förkyld när solen och värmen verkligen hittat hit för OJ så varmt det varit både igår och idag!

   

 

Vi har mestadels varit inne de här dagarna. Victor har heller inte varit riktig kry, men peppar peppar har han inte haft sån täppt näsa som både Thomas och jag haft/har.

Vi tog en liten sväng med bilen idag till apoteket bara, annars har vi bara varit inne. Det är nog ingen fara att ha Victor ute när det är så fint väder, är väl mer att jag inte riktigt orkat. Har känt mig matt och orkeslös. Hoppas att det känns bättre imorgon!

 

Som tur är så är Victor ganska nöjd med att sitta inne och leka, men han hade såklart hellre lekt med någon kompis. Får bli till veckan!

 

Victor hittar på lite egna bus!..

   

 Hi hi...vilken busig sköldpadda! Hoppade upp på Victors huvud!

  

Hmm...kanske man ska ta och ringa en vän?

  

Eller läsa några böcker?...

  

Nä, jag tar nog kameran av mamma! Den ser skoj ut!..:)   

 

Hoppas att vi känner oss bättre imorgon och att det fina vädret håller i sig. Då måste vi ta och gå på en promenad iallafall!...

 

Av Camilla - 16 maj 2010 21:31

Tänk vad fort en helg går... och denna helg har ju varit längre än vanligt också! Men förr eller senare kommer den där trista måndagen, trots att jag är mammaledig så känner man ju av den... Får väl försöka hitta på nåt skoj i veckan så går den fortare mot helg igen...  

 

Idag har vi mestadels varit inne och skrotat på. Vi tog bara en tur till Rusta för att köpa en ny ryamatta till vardagsrummet, men så kom vi på att vi hade barnvagnen i bagageutrymmet och att mattan inte skulle få plats! Hur smart får man bli!   Nu blir det en till tur i veckan och nu hinner jag väl ångra mig och vilja köpa den gråa istället för den turkosa? Den gråa passar ju bättre till det mesta men den turkosa var ju mycket mer färgglad! Ja, vi får väl se vad det blir... Undra hur ni skulle göra? Hmm... 

 

Victor har varit på bra humör idag. Lite gnällig är han dock och jag tror att det är de eländiga och envisa tänderna som inte vill komma fram! Det syns ju att de är på g men icke! Grr...

 

Har knäppt en massa kort på Victor idag och tycker han börjar se så stor ut! Han ser inte ut som en bäbis längre och det är han ju inte heller, men ändå! Snygg är han iallafall!   

 

En cool kille...

       

En galen kille.... 

           

Och en busig kille!

      

 

Många bilder blev det!

 

Nu är det snart natti natti här...måste ju vara pigg imorgon då det blir nya äventyr med lilleman..            

  

Av Camilla - 15 maj 2010 20:02

Idag kom solen och värmen verkligen med besked! Oj så varmt och skönt det varit...och fortfarande är! Just sådana här dagar och kvällar saknar jag att ha ett hus och en tomt. Tänk att kunna gå ut och sätta sig på altanen en sån här solig och skön kväll.. Men men, tids nog kanske vi också hittar ett hus...

 

Som tur är har vi ju stugan att åka ut till på sommaren. Idag blev det en premiärtur dit och det var härligt! Kaffe smakar sällan så gott som ute. Trots sol och värme smakar varmt kaffe gott, konstigt...men så är det. Victor tyckte det var spännande att kolla på allt. Tänk, är ju inte långt kvar tills han kan sitta där i en liten badbassäng och plaska..det kommer han att gilla! Mysigt det ska bli att få uppleva Victors första sommar...    Hoppas det blir en varm och skön sommar med många fina dagar.

 

           

 

Efter vistelsen i stugan åkte vi hem en sväng för att sedan åka in till stan och träffa syrran och hennes grabbar för middag. Det blev kinamat, bra med buffé så man kan äta så mycket man orkar! Hi hi...blir oftast för mycket!

 

Arvid tyckte maten smakade bra!

   

Stor och liten! Men vem är stor och vem är liten egentligen? Hi hi... Victor eller Alfred?

   

Tuffe Victor och tuffe pappa...  

  

 Nu är det skönt att sätta sig i soffan och vila efter en dag vi knappt varit hemma något! Men en underbar dag har det varit!   

Av Camilla - 14 maj 2010 20:40

Idag passade jag på att åka in på stan för att shoppa lite medans Victor och pappa Thomas var inne i ruskvädret. Både Victor och Thomas är fortfarande lite snoriga och hostiga så det passade bra att de fick vara hemma.   

 

Jag hittade tyvärr inget till mig själv men lite sommarkläder till Victor blev det!.. Måste vara ute i tid för snart är alla sommarkläder slut! Är ju inte långt kvar till sommaren egentligen om jag tänker efter! Idag har det dock varit grått och trist men skulle ju bli bättre redan tills imorgon, hoppas!

 

Det hade gått bra för grabbarna här hemma. Victor hade badat, lekt, ätit mellis och sov när jag kom hem! Duktig pappa!..   

 

Här är Victor modell iklädd några av sina nya kläder! Längtar till sommaren då han inte behöver ha så mycket kläder på sig!   

 

En söt liten sommarhatt som skyddar mot solen!.

   

 En liten sjömansdress passar bra i stugan med sjötema!  

  

Och så en passade kortärmsbody till sommarhatten!

  

  

 

Stora killen! Men ack så sockersöt!   

Av Camilla - 13 maj 2010 15:42

Idag har vi passat på att göra lite sommarfint här hemma eftersom Victor är snorig och bör vara inne. Han nyser och nyser och snoret hänger som två ränder nedanför näsan! Lillgubben. Han är pigg ändå men lite gnällig och det måste man ju få vara!   Som tur är har han ingen feber och hoppas hoppas att han slipper den.

 

Myspojken i pyjamas...  

 

   

 

Här är bilder på vardagsrummet före och efter sommarstädningen. Det blir nästan som ett helt annat rum! Det är inte så dumt att ha en vintersoffa och en sommarsoffa! Alltså överdrag i olika färger... På hösten är det så mysigt att dra på det bruna överdraget och ha lite murriga färger och på våren är de så härligt att dra på det ljusa överdraget och piffa med lite ljusare färger. Vad tycker ni?

 

         

 

Så skönt när allt är klart! Nu kan vi sitta och njuta ikväll och resten av helgen...       

    

Av Camilla - 12 maj 2010 20:32

Idag har Victor blivit mer och mer snorig, lillstackarn!   Som tur är har han ingen feber och verkar inte speciellt påverkad av det, men rinner ur lilla näsan. Pappa Thomas har varit förkyld ett par dagar och jag trodde vi skulle klara oss men även jag börjar nu känna att det kliar lite i halsen och näsan... Vill inte bli sjuk nu när det är ett par dagar extra ledigt för pappa Thomas 

 

Trots att Victor har varit lite snorig har vi varit ut på en promenad i det vackra vårvädret. Han sover ju så gott i vagnen och det gör nog bara gott med lite frisk luft. Han sov dock inte så länge idag men skönt att sitta och kika runt på stora världen. 

Annars har vi bara varit inne och lekt och lekt... Lillskrutten tycker om att sitta och rota i sin leksakslåda och dra ut sak efter sak och kasta dem bakom huvudet..:) Tyvärr så har han inte lärt sig att stoppa tillbaka dem så det får mamma snällt göra.

 

"Jag ska bara ha den där saken som ligger där längst in.." Hi hi..

 

        

 

På eftermiddagen kom farmor och farfar och åt middag med oss. Victor blev såklart jätteglad att det kom två lekkamrater som han kunde busa med! Han babblade på hela kvällen och var go och glad som vanligt, trots rinnande näsa och kliande ögon och tänder.

 

Efter en dag med mycket lek och ganska lite sömn så blir man trött. Skönt att luta sig mot mammas ben innan det var dags att lägga sig i sängen.   

 

   

 

Nu sover Victor som en stock, slocknade på direkten när han fick sin nattvälling..   Hoppas att det bli en lugn natt och att han vaknar pigg och kry imorgon! Samma gäller för mig. Håller tummarna!  

Av Camilla - 11 maj 2010 17:25

Victor fick en ny leksak när pappa kom hem från affären igår. Det var en mojäng som spelade musik och olika djurläten osv. Victor tyckte den var jättekul och satt och lekte med den hela kvällen! Men han var en aning våldsam och slog mest med händerna så ljuden hakade upp sig ibland... hi hi. Får se hur länge den håller...   

 

Eftersom han inte kan stå och dansa så fick han sitta och dansa! En riktig diskokille!

 

 

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Skapa flashcards