Tuffevictor

Alla inlägg under april 2010

Av Camilla - 13 april 2010 11:23

Är med och tävlar om 2 fina sittsäckar från Sit on It på Claudia Gallis bloggsida.

Jag tror jag kommer att vinna en av dem..  Har en bra känsla iallafall!

 

  

 

Här kommer min slogan!

 

Sätt ner häcken i den här sköna säcken!

Den behöver inte vara "fit" det är bara "Sit on It"

 

Ha ha! Bra va? På söndag kväll får jag se hur det gått! Håll tummarna nu!   

 

(Bilden är lånad från Claudia Gallis bloggsida)




Av Camilla - 12 april 2010 20:53

Spegel spegel på väggen där säg mig vem som vackrast i landet är! Jo, Victor såklart! Hi hi..

 

Victor har kommit på att det inte är så dumt att sitta och prata med den där pojken i spegeln. Han är ju bara för söt på denna bild!

 

  

 

Victor har även kommit på att det smakar ganska bra med smörgåsrån. Men de är inte dom lättaste att äta, de fastnar ju bara på läppen! Han satt länge och väl och försökte få i sig en bit men till slut var mamma snäll och bröt en bit som han kunde tugga på! Lillgubben verkar ha tålamod iallafall och det är ju en bra egenskap!

 

         

 

Nu blir det spännande att kolla på Kommissarie Winter på SVT1. 8 nya delar är ju inte fel! Gillar svenska polisserier! Sedan blir det Medium på TV4 plus och därefter natti natti!

Av Camilla - 11 april 2010 20:27

Oj vad   har visat sig från sin bästa sida idag! Det har varit riktigt varmt och skönt och förhoppningsvis har den kommit för att stanna! Hoppas kan man ju alltid... 

 

Idag åkte vi till syrran & co för att bli bjudna på lunch. Det blev grillad hamburgare med bröd och den intogs ute på altanen. Det smakar alltid extra gott med mat och fika ute i det fria. Victor tyckte det var skönt att vara ute, men vi skulle nog ha införskaffat honom ett par solglasögon för ljust var det! Han kisade och tyckte solen var allmänt jobbig tror jag! Som tur var kunde han ju få skugga i vagnen så han kunde kolla på när kusinen tog fram cykeln för första gången i år. Det gick lite knackigt i början men sedan gick det bättre! Härligt att cykla. 

 

Jag tror faktiskt att solen har tagit lite för det känns lite varmt om kinderna. Thomas har blivit lite röd i pannan.   

 

Och nu de obligatoriska bilderna från dagen...  

 

    

  

  

  

 

Den här helgen har gått ovanligt fort men den har varit mycket trevlig. Nu hoppas vi att veckan går lika fort så det blir helg igen!

Av Camilla - 11 april 2010 10:42

Igår eftermiddag kom syrran med familj och firade min födelsedag! Det var inte så dumt att få presenter så här långt efter sin födelsedag!    Fick en fin fönsterlampa till köket, eftersom den gamla gått i tusen bitar när jag skulle sätta upp vårgardinerna, ett vitt trähjärta och en porslinsblomma. Tack så mycket!

 

Arvid hade varit på kalas på dagen och fortsatte att ha på sig sin partyhatt. Victor tyckte den var rolig och fick även han pröva den. Han skrattade gott när han såg sig själv i spegeln. Arvid är en riktig spexare och Victor och Alfred följer honom hela tiden och tycker nog att han är en rolig filur.

 

Här kommer några bilder från kvällen.

 

  

 

  

Arvid spexar till det och lillebror Alfred och kusin Victor tittar med stora ögon! Vad ska han nu hitta på?

 

  

 

Nu kommer vi snart ut till er och äter lunch! Tack för inbjudan!   skiner och det är 10 grader varmt, härligt att vara ute en sådan varm och skön dag!

Av Camilla - 10 april 2010 23:00

Idag hade vi en mycket trevlig lunchdate på Allstar med kompisen Wilmer och hans föräldrar Malin och Fredrik. Det kändes riktigt lyxigt att sätta sig till bords och välja bland de goda maträtterna! Efter mycket om och men hade vi bestämt vad vi skulle ha! Fanns ju så mycket gott!

 

Victor och Wilmer hade inte setts på ett tag och var till en början lite avvaktande mot varandra, men efter en stund delade de leksakerna och tyckte nog att det var ganska kul att ses.     

 

Victor och Wilmer träffades för första gången på prematuren och har därefter följts åt! De blir nog vänner för livet hoppas jag! Wilmer är 1 dag äldre än Victor och även han föddes för tidigt, ca 5 veckor tror jag. Det var en himlans tur att vi fick dela rum med just med denna härliga familj på prematuren!

 

  

 

Två sammanbitna herrar.. hi hi..  Jobbigt att hela tiden behöva ställa upp på bild!

 

  

 

Malin och Fredrik redo att hugga in på lunchen!

 

  

 

Sorry gubben, det fick bli bilden där du blundade...

 

  

 

Måste ju visa min goda lunch! Pasta Alfredo smakade delikat!   

 

Tack Malin, Fredrik och Wilmer för en supertrevlig och mysig lunch! Victor tackar också för sin supersöta nalle som han fick!   

Av Camilla - 9 april 2010 10:56

Nu har det regnat och varit grått och trist i 2 dagar. Man börjar verkligen längta efter sommar och   nu. Förra sommaren blev ju som den blev. Eftersom Victor var planerad till 4 september skulle Thomas och jag ha en sen semester så jag skulle slippa gå tillbaka till jobbet innan Victor kom. Men så blev det inte. På Thomas första semesterdag fick jag åka in till förlossningen med kraftiga sammandragningar. Jag själv hade varit sjukskriven sedan 13 juli eftersom man vid en undersökning upptäckt att jag redan börjat öppna mig. Läkaren sa då att jag skulle ta det lugnt och att det inte alls var säkert att barnet skulle komma tidigare bara för det. Den 25 juli tittade dock det lilla gossebarnet ut och hela världen förändrades på en sekund! Vi hade äntligen blivit föräldrar, dock 6 veckor för tidigt, och sommaren liksom glömdes bort! Livet på prematuren, de 3 veckor vi bodde där, var som i en bubbla och tid och rum utanför fanns liksom inte! Allt kretsade kring lilla Victor. Det hade kunnat vara 30 grader varmt i flera veckor utan att jag ens skulle bry mig. Nu var det dock inge vidare väder men ändå. Alla vi pratade med tyckte så synd om oss som måste vara där, men vi kände det aldrig så! För oss hade ju en dröm gått i uppfyllelse och det var inte alls något högt pris att tillbringa några veckor på sjukhus.

 

Den här sommaren kommer bli härlig och jag ser så fram emot den! Tänk alla fina dagar vi kan vara ute i stugan och Victor kan sitta och plaska i en liten bassäng! Jag hoppas solen kommer att vara lite mer generös i år och jag känner riktigt hur varmt och skönt den värmer på kroppen. Förra sommarens varma dagar satt jag mest i skuggan och flåsade, men i år kan jag sitta i solen som jag tycker är såååå skönt!

 

Jag hittade några fina bilder från sommaren ifjol. De är från stugan, den 26 juni, när det var härligt badväder. Jag bara älskar den första bilden, den beskriver verkligen svensk sommar för mig!

 

   

 

När badbollen blåste iväg var det bara till att ta båten och ro efter!

 

   

 

Efter bad en hel dag sitter det bra med den obligatoriska grillningen! Mums!

 

   

 

   

 

Sedan blir det ofta ett parti Yazzy! Sitter här i kvällssolen på altanen på Friggeboden.

 

   

 

Oj vad jag längtar till sommaren nu känner jag!     

Av Camilla - 7 april 2010 19:08

Idag under promenaden med Victor så fick jag för mig att börja leta vårtecken... Vi är en bit in i april och våren borde ju vara här för länge sedan tycker man ju...men känns som den lyst med sin frånvaro. Jag gick och jag gick, men nä..ingenting! Ja det är klart...framtinat skräp och hundlortar i varje nedsmält snödriva, sopbilen (den som sopar grus alltså) ungdomar med t-shirt och öppen munkjacka,.. men det var ju tussilagon som jag var på jakt efter!   

 

Bäst som jag gick och nästan hade gett upp hoppet så....där! Tada! På andra sidan snödiket...på en liten torr gräsfläck hittade jag mitt vårtecken! Jag tittade åt båda håll för att se att kusten var klar. Jag måste ju bara knäppa kort på de söta små knopparna. Ett dike fullt med snö skulle inte stoppa det! Här kommer bildbeviset, det var värt att sjunka ner i snön till knäna, jag var så nöjd när jag gick därifrån med mina tussilagobilder...

 

  

 

 Måste bara sätta in en bild på lille Victor också! Han tycker det är sååå roligt att stå och nu kan han stå jättelänge med hjälp av sitt gym. Det svajar hit och dit men han har blivit duktig på att parera. Vi måste självklart stå beredd att rycka in så han inte faller pladask i golvet. 

 

    

 

Se så glad och stolt han blir vår lille prins! Mamma och pappa blir också stolta!   

Av Camilla - 7 april 2010 10:09

Klockan 13.30 igår, när Victor och jag satt som bäst och lekte på golvet, ringde det på dörren...   Gah! Traskade bort mot dörren, fortfarande iklädd pyjamasbyxor, tofflor...och skitigt hår...och kikade ut genom titthålet. Så glad jag blev att det "bara" var mamma och pappa som stod utanför dörren. Det var en kul överraskning och det blev till att bjuda på en kopp kaffe! Alltid trevligt med oväntat besök men tur att det inte var några andra som kom eftersom jag såg ut som jag gjorde...hi hi.

 

Victor blev paff men såklart jätteglad när han fick se mormor och morfar komma in i rummet. Gogubben våran! Han var nöjd och glad över att få leka med m & m ett par timmar och sov sedan gott en stund...

 

Efter middagen, som dagen till ära blev svartkaka, kom farmor och farfar och hälsade på. Thomas och jag passade då på att åka till IKEA samt några elkedjor. Jag funderar på att köpa en ny kamera för pengarna jag fick när jag fyllde år... Den jag har nu laddar batteriet ur på en gång samt att när man ska knäppa kort ibland så börjar den spela in istället. Det är ju dock en djungel av kameror och jag lämnar nog över inköpet till Thomas. Jag litar på att han hittar den bästa. Funderar på att köpa en rosa, de var ju så fina, men kanske lite väl barnsligt? Ja ja, vi får se vad det blir..

 

Ja just det, ni kanske undrar vad svartkaka är? Svartkaka=blodpudding! Hi hi, syrran sa alltid svartkaka när de åt blodpudding förut, annars ville inte Arvid äta. Det är klart...som liten kanske det inte låter så gott om man säger att man ska äta blod! Inte som vuxen heller märker jag nu...tror det får bli svartkaka här med från och med nu...

 

Oj, ska detta bli ett inlägg utan bild? Ja, jag tror banne mig att det blir det!... 

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards