Tuffevictor

Alla inlägg under mars 2010

Av Camilla - 11 mars 2010 22:19

Idag har jag och Victor haft en mysig innedag! Victor tränade som vanligt morgonpasset i sitt gym och jag drack kaffe och läste tidningen..  Det är så skönt att han efter hjärtoperationen är mer nöjd med sig själv och inte behöver aktiveras hela tiden! Nu kan jag faktiskt lägga ifrån mig honom UTAN att han börjar att grina och skrika på direkten! Härligt!! 

 

Victor är så rolig när han ligger under sitt gym! Istället för att joxa med grejerna som hänger ner så lyfter han gymet med händerna! Han kommer nog att bli en riktig tyngdlyftare om han fortsätter så!..Hi hi... Jag ska knäppa lite bilder och lägga ut så får ni se!..:)

 

Vi tränar varje dag på att Victor ska lära sig sitta! Han har blivit duktig att sitta själv på golvet, men man måste sitta bakom honom som stöd. Efter ett tag vill han gärna falla åt sidan. Vi får ta det pö om pö, vill inte att det ska bli för jobbigt för honom med tanke på att det inte var så länge sedan han opererades. På mage fick han ligga efter 4 veckor och nu när det gått 6 veckor så får vi även lyfta honom under armarna. Vi har dock inte riktigt vågat det ännu, känns som vi ska göra honom illa....men det är nog ingen fara nu!

 

När Victor sov sin förmiddagslur så passade jag på att städa lite, läste senaste Se och Hör och tittade på Sjunde himlen... Pinsamt men har fastnat för den helylleserien! Men nog om detta  

 

När Victor sedan vaknat så tog jag och bakade sega chokladmuffins. Victor satt i sin stol och övervakade att allt blev rätt! Men han tyckte nog att det var lite tråkigt att han inte fick smaka nåt av den smarriga smeten!

 

 

  

 

 

Så här fina blev de!

 

  

 

 

På kvällen kom farmor och farfar och hälsade på! Då passade det bra med nybakta muffins! De smakade väldigt gott!

 

Victor busade med f och f så han blev alldeles svettig! Han tycker det är så roligt att få all uppmärksamhet och blir då uppspelt till tusen! Jag tror farfar tittade mer på Victor än på hockeymatchen de kom hit för att se... hi hi

Nä, nu får det vara nog för ikväll! Nu blir det till att    Natti natti!

Av Camilla - 11 mars 2010 13:15

Varje morgon när busprinsen vaknar ligger han tvärs i sin säng! Han verkar sova lite oroligt och det kanske är hans små tänder som spökar?

 

Härom veckan upptäckte jag att den första tanden började skymta! Men Victor är lik sin mamma och verkar få första tanden uppe istället för nere, som är mer vanligt! Höger framtand har nu spruckit igenom! Hi hi, kommer nog se lite roligt ut, men får hoppas att de nedre tänderna också kommer snart, de börjar lysa igenom de med...

 

Usch, det går fort fram! Känns både kul och vemodigt att tänderna kommer! Men bara att inse att nu kommer allt att ske med en väldans fart! Det är bara att försöka hänga med och njuta av varje dag och varje ny sak som Victor lär sig!

 

 

 

Så här såg det ut imorse när vi vaknade!..:) 

 

 

 

 

  

Av Camilla - 10 mars 2010 17:34

I fredags tittade äntligen   fram och det kändes som vår i luften!! Efter en tur till sjukhuset och barnmottagningen med Victor så tog vi en långpromenad in till stan. På vägen dit så mötte vi upp Malin och Wilmer!

 

      

Malin och Thomas

 

 

Kompisen Wilmer och Victor! Victor var dock en tråkig kompis idag då han sov hela promenaden och inte ens såg att Wilmer var med!.. Men är man trött så är man! Hade ju haft en jobbig dag på sjukhuset med hjärtultraljud och div undersökningar. Allt såg dock bra ut och Victor var snäll och duktig som vanligt!   

 

Tack Malin och Wilmer för trevligt sällskap under promenaden!     

Av Camilla - 9 mars 2010 18:27

Eftersom jag hade namnsdag i söndags kom svärföräldarna och hälsade på igår kväll. De hade med sig en fin Orkidé och några lotter! Vilka snälla svärföräldrar! Jag älskar vita blommor och det hade de lagt på minnet!

 

  

 

Lotterna gav dock ingen vinst!

Av Camilla - 9 mars 2010 17:59

Igår hämtade vi blombuketten som jag vann av Floristhörnan! Jag deltog i en tävling på facebook där man skulle motivera varför just du var värd en blombukett! Såklart skrev jag och berättade om Victors hjärtoperation och att det nu har gått 6 veckor sedan vi var i Göteborg. Enligt Floristhörnan var det inget svårt val att just Jag skulle vinna buketten, men samtidigt var det heller inga många med och tävlade! Hi hi.. Glad blev jag iallafall!   

 

  

 

Victor tyckte buketten var jättefin!

Av Camilla - 9 mars 2010 13:45

Jaha! Då har man gått och blivit med blogg! Jag som alltid sagt att jag minsann inte skall skapa nån blogg, men men...nu sitter man här och skriver på sitt första inlägg! Jag var länge motståndare mot Facebook också! Vad skulle det vara bra för? Men när ens mamma skaffat facebook-konto tyckte jag att det var dags för mig med! Så för ett par månader sedan äntrade man den världen också! Bättre sent än aldrig!

 

Just nu ligger Victor och sover och jag borde kanske göra nåt nyttigare än att sitta här! Men lusten har inte riktigt infunnit sig för att ta tag i dagens sysslor... Eller tvättmaskinen snurrar ju för fullt. Ha! Så helt dåligt samvete ska jag inte behöva ha!.. Nu blir det iallafall en kopp kaffe så får vi se om orken kommer!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Lämna gärna en kommentar när du kikar in! Jag skulle då bli superglad!!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Du som läser min blogg, känner du mig?
 Ja
 Nej
 Nej, men jag vet vem du är

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<<
Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Google Analytics

Besöksräknare


Ovido - Quiz & Flashcards